Charlize Theron, într-un rol cum rar a fost văzută. Premiera în România, în iunie

12-03-2019 09:31


Improbabil, dar nu imposibil. Este motto-ul unei noi comedii romantice, în care eroii principali sunt interpretaţi de Charlize Theron şi Seth Rogen.

Filmul "Long Shot" a avut premieră la un festival de comedie din Texas, iar pe marile ecrane de la noi va ajunge la sfârşitul lunii iunie.

Charlize Theron intră în pielea unei candidate la preşedinţie care îl întâlneşte la o petrecere pe cel căruia i-a fost dădacă.

Mai obişnuit cu comediile decât partenera sa, Seth Rogen este cel care a convins-o pe Charlize Theron să accepte rolul.

Seth Rogen, actor: "O văzusem în interviuri şi la evenimente de presă şi întotdeauna mi s-a părut că are umor. Sincer, a fost singura persoană cu care am fost interesat să fac acest film."

Charlize Theron, actriţă: "Sunt tare fericită să joc într-un film în care nu moare nimeni. Prietenii mei nici nu se mai duc la filmele mele. Cred că ăsta va fi primul la care vor merge după multă vreme."

Considerată de o publicaţie de specialitate una dintre cele mai amuzante comedii din ultima vreme, producţia a avut parte de o primire călduroasă la festivalul din Texas.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon!a 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

VIDEO PROTVPLUS.RO