Ce spun de fapt textele celor mai ascultate melodii din lume. Cei mai multi fani le inteleg gresit


Ultimul update: Joi 18 Iulie 2013 06:59
Data publicarii: Luni 15 Iulie 2013 14:10
Categorie: Stiri Mondene
Jon Bon Jovi

Un studiu realizat in Marea Britanie demonstreaza ca ascultatorii nu inteleg intotdeauna corect versurile anumitor cantece.

Se pare ca piesa celor de la Eurythmics, Sweet Dreams (Are Made of This) se afla pe primul loc in acest top.

Aproximativ o treime din cei 1.350 de oameni care au fost chestionati cred ca solista trupei Eurythmics, Annie Lennox, canta “Sweet dreams are made of cheese/Visele dulci sunt facute din branza.”

Cantecul care s-a clasat pe locul 2 in topul UK din 1983 a fost urmat indeaproape de piesa Rihannei, We Found Love.

Ascultatorii cred ca celebrul pop-star canta „We found Dove /Am gasit un porumbel” in celebrul sau cantec, We Found Love.

Piesele celor de la Aerosmith si Bon Jovi au ocupat si ele o pozitie in top.

Astfel, refrenul celor de la Aerosmith, Dude Looks Like a Lady, a fost inteles de 10% dintre respondenti drept „Do it like a lady”/Fa-o ca o doamna”.

Zece persoane au crezut ca refrenul piesei Livin' On A Prayer, a celor de la Bon Jovi, spune "It doesn't make a difference if we're naked or not/ Nu conteaza daca purtam haine sau nu”.

Potrivit sondajului de opinie realizat, 54% dintre respondenti au afirmat ca intelegerea gresita a versurilor este o sursa de frustrare pentru ei, in timp ce 7% au precizat ca nu li s-a intamplat niciodata sa inteleaga gresit un vers.
 

Sursa: BBC NEWS

Tags: texte, melodii, refren,

VIDEO PROTVPLUS.RO