Enrique Iglesias asteapta cu nerabdare sa se intoarca in Romania pentru un concert in luna mai. Dar pana atunci a vorbit despre iubirile vietii: lui muzica si frumoasa Ana Kournikova.

Artistul s-a destainuit intr-un interviu pentru PRO TV. Colegii nostri de la emisiunea "Vorbeste lumea" l-au vizitat pe star in insoritul Miami.

Enrique Iglesias se intoarce in Romania. In luna mai va aduce ritmurile latino la Bucuresti. O echipa a emisiunii "vorbeste lumea" l-a vizitat in studioul sau din Miami, unde a vorbit despre surprizele pe care le pregateste.

Enrique Iglesias: "Ma astept doar la lucruri bune, vreau sa ne distram impreuna. Vreau ca in cele doua ore cat dureaza concertul meu, oamenii sa uite de toate problemele si sa se distreze. Sper sa putem petrece impreuna si sa le ofer doua ore de distractie, de energie, sa ne distram pe cinste. Daca esti un barbat inteligent vei veni la concertul meu pentru ca ai ocazia sa cunosti multe femei."

Unul dintre fanii din public va avea sansa sa urce pe scena alaturi de cantaret. Este o traditie pe care Enrique o respecta la fiecare concert.

Enrique Iglesias: "Cine vrea sa vina pe scena? Imi place sa aduc oameni pe scena, e distractiv."

Enrique implineste 41 de ani pe 8 mai, chiar daca nu-i arata. El a a vorbit si despre relatia pe care o are de 14 ani cu frumoasa Ana Kournikova. O iubeste pe fosta jucatoare de tenis, insa nu planuieste sa se insoare prea curand.

Enrique Iglesias: "Ea este iubitoare, grijulie, loiala, am trecut prin bune si rele si mi-am dat seama ca momentele bune chiar merita. Nu sunt impotriva casniciei, dar pentru mine nu defineste relatia cu iubita, mai ales ca suntem impreuna de atata timp. Nu inseamna ca nu vreau. Daca iubita mea isi va dori asta o sa fiu de acord.”

Interviul cu Enrique Iglesias il veti vedea, pe larg, in editia de maine a emsiunii "Vorbeste lumea".

Enrique Iglesias: “Mesajul meu este ca voi fi acolo in mai si va dau cuvantul meu ca va fi foarte frumos."