Campionul Marian Dragulescu va participa la "Dansez pentru tine".Deja se antreneaza la sala zi de zi

Ultima actualizare: 25-10-2012 18:15

Un campion al gimnasticii va urca in acesta toamna in ringul visurilor. Marian Dragulescu este una dintre vedetele care va intra in competitie in al 13 lea sezon al show-ului ''Dansez pentru tine'', care va incepe pe 26 octombrie, la ProTV.

Chiar daca este obisnuit cu atmosfera incordata de la concursuri, Marian are mari emotii, pentru ca este un perfectionist.

Marian Dragulescu s-a intalnit prima data cu "Dansez pentru tine" in 2007, intr-o editie speciala de Craciun si a avut-o ca partenera pe Catalina Ponor. Acum insa va fi concurent. In asteptarea repetitiilor, gimnastul se antreneaza la sala zi de zi, pentru ca va participa si la campionatul national de gimnastica. Tehnica exercitiilor la sol o are, trebuie doar sa deprinda si dansurile.

Concurenta nu il sperie pe sportiv si este convins ca se va implica 100% pentru ca dansurile sa iasa perfect.

Chiar daca nu isi cunoaste inca partenera, Marian i-a transmis un mesaj.

O alta vedeta care va urca in ringul visurilor este Bianca Dragusanu. Frumoasa roscata promite ca va face senzatie pe ring si, chiar daca este obisnuita sa danseze pe muzica din club, crede ca se va descurca si cu stilurile impuse la showul "Dansez pentru tine".

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO