Antonio Banderas, un zambet de star

Ultima actualizare: 17-02-2013 06:46

Antonio Banderas, noua imagine a spoturilor TV Orbit, vorbeste intr-un interviu despre stilul sau de viata sanatos, despre preferintele pentru guma de mestecat de menta, despre nostalgia pentru sudul Spaniei si despre rolurile care il mentin in top.


 

"Am decis sa accept propunerea de a face parte din campanie in primul rand pentru ca orice oportunitate de a juca un rol este extraordinara și asta mi se oferea. Reclamele nu sunt un gen atat de simplu pe cat pare. Trebuie sa fii foarte precis cand prezinti, trebuie sa crezi in produs, dar si in personajul caruia ii dai viata. In plus, in spatele acestui produs sta o companie care are o experienta lunga ca o afacere de familie. Guma de mestecat, pentru mine, face parte dintr-o cultura pe care o imbratisez. Am fost crescut in aceasta cultura, guma de mestecat a fost prezenta pe marele ecran", spune Antonio Banderas.

"Consum guma de mestecat in mod regulat, pentru ca este sanatos. Beneficiul din punct de vedere al sanatatii orale este producerea salivei care ne scapa de bacteriile produse de resturile de mancare din gura. E un obicei sanatos, dar si foarte placut pentru ca ai de ales dintre o multime de arome si iti ofera un sentiment de prospetime atat la nivelul gurii cat si al nasului", mai spune actorul.

Intregul interviu oferit de Antonio Banderas il gasiti in materialul video de mai sus.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO