Andy Garcia si Sharon Stone, la o cafea in centrul Capitalei. Cum a decurs o noua zi de filmare

Ultima actualizare: 06-11-2012 11:28

In cea de-a treia saptamana de filmari in Romania, cei doi actori au inregistrat cateva secvente in centrul istoric.

Dupa experienta nefericita de miercuri, cand au fiert in soare ore in sir, vedetele au sosit pe platoul de filmare foarte devreme. Mai prietenoasa ca de obicei, Sharon Stone s-a plimbat pe terasa si chiar s-a jucat cu unul dintre cainii echipei de paza.

Joi dimineata, cei doi actori coborau din limuzine. Daca Andy Garcia a preferat sa se retraga din primul moment la terasa, Sharon Stone a vrut sa cunoasca zona. Imbracata lejer cu un maieu transparent, parul strans si fara machiaj a exersat mersul de diva si chiar a intrat in vorba cu niste paznici. A glumit cu ei si i-a salutat militareste.

Relaxata, Sharon Stone a vrut sa ii intre in gratii si cainelui de interventie. De acum, boxerul se poate lauda celorlalti din haina ca a fost mangaiat minute in sir de una dintre cele mai dorite femei din lume. Pentru ca filmarile nu mai incepeau odata, Andy Garcia, insotit evident de garda de corp, a plecat de pe terasa. Cel mai probabil s-a intors la hotel si s-a schimbat. Cand a revenit pe platou purta alt tricou si fuma un trabuc. La ora 10.00 se striga motor.

Ambii actori au renuntat la hainele comode si au aparut in fata camerelor extrem de eleganti. In timp ce Andy purta un costum negru, Sharon avea pantaloni negri si cu pantofi cu toc inalt.
In "What about love" acrita are o peruca tapata.

Dupa 3 ore, Sharon a dat semne de oboseala si s-a impiedicat. Si joi, actorii au rezistat cu brio celor 40 de grade de afara, ce-i drept ajutati de evantaie sau in pauza de aerul conditionat din restaurant. In tot acest timp, strada Covaci, acolo unde s-au inregistrat secventele, a fost inchisa si pazita bine de mai multi agenti.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO