Andreea Marin și-a surprins fanii de pe Instagram: „Cumințica la tratament”

Ultima actualizare: 15-06-2020 12:06
Andreea Marin
Instagram

Ajunsă la 45 de ani, Andreea Marin este, fără doar și poate, una dintre cele mai mediatizate vedete din România, având milioane de fani în toată țara.

Celebra vedetă tv are foarte mulți fani în mediul online, pe Instagram ea fiind urmărită de peste 500.000 de persoane, iar zilnic încearcă să îi țină la curent pe aceștia cu activitatea ei.

Zilele trecute, Andreea Marin chiar i-a surprins pe internauți, alegând să posteze o fotografie în care apare acoperită doar cu un prosop.

„Cumințica la tratament. Să topim țesutul adipos ce se încăpățânează să rămână și după dietă sau sport”, a scris vedeta în dreptul imaginii.

Fotografia a strâns rapid mii de like-uri și câteva zeci de comentarii, existând fani care nu s-au putut abține și au făcut referire la ținuta pe care o avea Andreea Marin.

„Dezbracă-te, să ne bucurăm și noi”, „Sub prosopul ăla, la cât de bine arăți la anii pe care-i ai, ce se ascunde?”, „Superbă, frumoasă și drăguță”, „Arăți foarte bine” și „Măști, prosoape” au fost unele dintre comentariile fanilor.

Vezi și: Secretul din spatele lui Radu Palanită, câştigătorul Românii au talent 2020 - Trending Review cu Daragiu - Episodul 33

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO