"Alt Love Building" cu Dragos Bucur a avut premiera vineri seara. Din 26 decembrie va fi in cinematografele din toata tara

Ultima actualizare: 23-12-2014 00:38
Dragos Bucur

Comedia romaneasca "Alt Love Building" a avut vineri seara premiera in Bucuresti. Filmul este o invitatie la cinema, dar si la o portie sanatoasa de ras.

Lungmetrajul trateaza cu mult umor problemele in dragoste cu care se confrunta cateva cupluri.

Dragos Bucur, Dorian Boguta si Alexandru Papadopol sunt cei trei terapeuti care incearca sa vina in ajutorul... pacientilor, iar hazul de aici se naste.

"Alt Love Building" - turnat cu un buget redus - este un proiect independent, in care majoritatea celor care apar joaca abia au terminat scoala de actorie.

La premiera filmului "Alt Love Building", sala a fost arhiplina. Momentele savuroase au curs si toata lumea s-a amuzat copios.

"E vorba de niste perechi care vin intr-o tabara sa-si repare relatiile si dau de niste psihologi care au probleme mult mai mari decat cei care vin sa-si repare relatiile si de aici iese comedia", a spus Alexandru Papadopol.

In rolul terapeutilor au intrat Dragos Bucur, Alexandru Papadopol si Dorian Boguta.

"Cu siguranta lumea care va veni sa vada filmul - din 26 decembrie - se va recunoaste cel putin in una, daca nu in mai multe. Eu m-am recunoscut in trei chiar", a spus Dorian.

"M-am simtit bine, dar n-as putea sa fac chestia asta niciodata - sa repar cupluri - nu e pentru mine. Prefer sa repar case", a glumit si Dragos Bucur.

"S-a nascut in primul film - "Love Building" - prima parte, din dorinta de a baga in acelasi film 31 de absolventi ai unei scoli de actorie de film, din dorinta de a le da tuturor roluri oarecum egale si asa s-a nascut ideea unei tabere de reparat relatii", a spus si regizoarea Iulia Rigina.

Pentru cei care abia au absolvit cursurile scolii de actorie si au aparut in film a fost o adevarata provocare. Emotiile, spun ei, au fost coplesitoare, aseara.

Lungmetrajul "Alt Love Building" va rula in cinematografele din toata tara din 26 decembrie.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO