Actorul britanic Idris Elba, spitalizat dupa ce a suferit o criza de astm la bordul unui avion

Idris Elba

Idris Elba, care il interpreteaza pe Nelson Mandela in filmul "Mandela: Long Walk to Freedom", a suferit o criza de astm la bordul unui avion si a fost transportat de urgenta la spital.

Actorul britanic trebuia sa calatoreasca cu avionul spre Johannesburg, pentru o conferinţă de presă, însă a suferit o criză de astm înainte ca aeronava să decoleze.

Elba, care se afla la aeroportul Heathrow din Londra, a fost transportat de urgenta la spital si in prezent se recupereaza.

Producatorul Anant Singh spune ca spera ca actorul se va simti suficient de bine incat sa poata participa, duminica, la un eveniment monden.

"Idris se afla in spital, dupa ce a suferit o criza de astm in avion, noaptea trecuta", a spus Anant Singh reporterilor.

Citește și
Ce au păţit poliţiştii care l-au lăsat pe Vlad Pascu să conducă drogat

"Oamenii o sa ma judece pentru acest rol. Nu arat ca Mandela, asa ca unii spun ca nu-l merit (rolul, n.r)", a spus intr-un interviu pentru Express actorul in varsta de 41 de ani, despre rolul pe care il interpreteaza. De asemenea, acesta a spus ca nu "l-ar deranja daca n-ar mai juca, in cazul in care filmul biografic va fi un esec".

Filmul biografic "Mandela: Long Walk to Freedom", o adaptare a autobiografiei fostului presedinte sud-african Nelson Mandela, va avea premiera mondiala pe 18 decembrie, in Franta.

Filmul se bazeaza pe autobiografia lui Nelson Mandela "Long Walk to Freedom", publicata dupa eliberarea din inchisoare, in februarie 1990, dupa 27 de ani de detentie, in timpul regimului apartheid din Africa de Sud.

Prezentat la Festivalul International de Film de la Toronto in septembrie, lungmetrajul de peste doua ore si jumatate a fost realizat de regizorul britanic Justin Chadwick ("The Other Boleyn Girl", 2008), cu actorul britanic Idris Elba in rolul lui Nelson Mandela.

Nominalizat la premiile Emmy, Idris Elba a fost recompensat, in 2010, cu un Glob de Aur pentru rolul din miniseria TV "Luther". Printre filmele in care a jucat se numara "Cercul de foc/ Pacific Rim" (2013), "Thor. Intunericul" (2013), "Prometheus" (2012), "Thor" (2011), "Rockenrolla" (2008).

Articol recomandat de sport.ro
Cine s-ar fi așteptat? Pe ce loc este pusă naționala României de The Guardian înainte de EURO 2024
Cine s-ar fi așteptat? Pe ce loc este pusă naționala României de The Guardian înainte de EURO 2024
Citește și...
Actorul Graham Stark, partenerul lui Peter Sellers din
Actorul Graham Stark, partenerul lui Peter Sellers din "Pantera Roz", a murit la 91 de ani

Actorul britanic Graham Stark, care a jucat rolul lui Hercule Lajoy, partenerul inspectorului Clouseau, in mai multe filme din seria "Pantera roz", a murit la varsta de 91 de ani, in urma unui atac cerebral, marti, la Londra, informeaza bbc.co.uk.

Recomandări
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la "Mihail Kogălniceanu" și susține că NATO se pregătește pentru război

Activitățile NATO în Europa de Est și în regiunea Mării Negre au ca scop pregătirea unui posibil conflict cu Rusia, a anunțat, joi, Ministerul rus de Externe, informează RIA Novosti.

Kirilo Budanov: Federația Rusă a știut despre planificarea unui atac terorist în regiunea Moscova încă din februarie
Kirilo Budanov: Federația Rusă a știut despre planificarea unui atac terorist în regiunea Moscova încă din februarie

Conform declarațiilor șefului spionajului militar ucrainean, Kirilo Budanov, Rusia era conștientă încă din luna februarie de planurile pentru atacul terorist din Moscova, însă a ales să nu intervină.

 

 

 

 

 

Decizie finală privind închiderea magazinelor în weekend. Anunțul făcut de premierul Ciolacu
Decizie finală privind închiderea magazinelor în weekend. Anunțul făcut de premierul Ciolacu

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, joi, că din semnalele primite din rândul societăţii, rezultă clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend.