Actorii care au făcut istorie la Oscar 2019. Ce premii importante au câștigat


Ultimul update: Luni 25 Februarie 2019 08:51
Data publicarii: Luni 25 Februarie 2019 08:49
Categorie: Stiri Mondene
oscar 2019

Actorii producției „Black Panther” au făcut istorie la Gala Premiilor Oscar 2019, fiind primii câșitgători la categoriile pentru care au fost nominalizați.

Ruth Carter a câștigat Oscarul la categoria „cel mai bun costum”, iar Hannah Beachler a împărțit premiul cu Jay Hart, pentru „cea mai bună producție”.

„Poate că Marvel a creat primul supererou de culoare, dar prin costumele create de noi l-am transformat într-un rege african”, a declarat Carter. Actrița Halle Berry a felicitat-o pe Ruth Carter pe Twitter, pentru mesajul pe care l-a transmis.

Hannah Beachler, care a făcut parte și din echipa de producție a filmelor Moonlight și Creed a avut un discurs emoționant: „Sunt mai puternică decât am fost ieri. Stau în fața voastră alături, cunoscându-mi valoarea, pentru că regizorul Ryan Coogler m-a învățat să fiu nu numai un designer bun, ci și o persoană mai bună. Sunt pe această scenă deoarece acest bărbat mi-a oferit o nouă perspectivăa supra vieții. Îți mulțumesc, Ryan, te iubesc”.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: BBC

VIDEO PROTVPLUS.RO