Soția unui fost mare campion mondial la snowboard a născut la 15 luni de la moartea acestuia

Ultima actualizare: 29-10-2021 21:45
pullin
Instagram

Ellidy Pullin, fosta soție a lui Alex Pullin, campion mondial la snowboard, a născut o fetiță, la 15 luni de la moartea sportivului.

Alex Pullin, dublu campion mondial la snowboard și cunoscut drept „Chumpy”, a murit în timp ce pescuia sub apă, în iulie 2020.

Sportivul a purtat steagul Australiei la Jocurile Olimpice din 2014, de la Soci, Rusia. Era cunoscut ca un scafandru cu experiență și posta deseori despre una dintre pasiunile sale: pescuitul sub apă.

Ellidy Pullin anunțase în luna iunie că este însărcinată. Cei doi erau extrem de fericiți că vor fi părinți.

„Eu și tatăl tău visam la tine de ani de zile. Cu durere în inimă, sunt onorată că am adus înapoi, pe lume, o bucată din fenomenul Chumpy”, a scris aceasta pe rețelele sociale.

În podcastul ei, „Darling, Shine”, Ellidy Pullin a mărturisit că a încercat o perioadă lungă de timp să rămână însărcinată. „Am mai fi încercat câteva luni dacă mai era în viață, apoi am fi apelat la fertilizarea in vitro. Acesta era planul”.

Fiica cuplului, Minnie Alex Pullin, a fost concepută prin fertilizare in vitro și s-a născut pe 25 octombrie.

„Pe de-o parte mă simt copleșită de atâta fericire, pe de altă parte, mi-e greu că Chumpy nu este aici să împărtășim bucuria”, a mai spus Ellidy Pullin.

Australianul Alex Pullin, dublu campion mondial la snowboard cross, a încetat din viaţă la vârsta de 32 de ani.
Pullin pescuia cu harponul în largul Palm Beach, în apropiere de Sydney, în momentul în care s-a înecat. El a fost găsit pe un recif artificial. Bărbatului i s-au aplicat timp de 45 de minute manevre de resuscitare înainte de a fi declarat decedat.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO