(P) 5 MOTIVE pentru care trebuie să oferi CADOU de CASĂ NOUĂ proaspeților căsătoriți

Ultima actualizare: 22-02-2021 11:07
(P) 5 MOTIVE pentru care trebuie să oferi CADOU de CASĂ NOUĂ proaspeților căsătoriți
StirilePROTV

Imediat după ce cununia religioasă și petrecerea de nuntă au luat sfârșit, tinerii se mută, de regulă, la casa lor.

Locuința este, însă, lipsită de multe dintre lucrurile considerate utile în viața oamenilor, așa că primilor musafiri le revine onoarea de a descoperi cadourile potrivite pentru a umple spațiul.

Foarte mulți își pun întrebarea: „Care sunt lucrurile de care au nevoie mirii la început de drum?”. Din fericire, răspunsul este ușor de găsit, trebuie doar să-i întrebi pe aceștia sau pe cei apropiați, care cunosc în detaliu interiorul locuinței.

Dacă te confrunți cu o astfel de situație și vrei să bucuri proaspeții căsătoriți, ia în considerare câteva idei de cadouri pentru familie, ideale pentru viața în doi.

Nu renunța la cadoul oferit cu această ocazie, deoarece prima vizită în casa lor va fi așteptată cu sufletul la gură, tocmai din acest motiv.

 

IATĂ de ce trebuie să oferi un cadou de casă nouă!

 

1. Îți arăți prețuirea, respectul și prietenia față de tânăra pereche. Iubirea familiei este ușor de dovedit cu acest prilej, printr-un gest frumos și folositor. Cine nu-și dorește să-și vadă copiii, nepoții sau frații fericiți? Un cadou de casă nouă adecvat poate fi ales după o consultare în prealabil cu cei doi;

2. Aflați la început de drum, tinerilor căsătoriți le lipsesc, de regulă, numeroase obiecte și lucruri necesare vieții în doi. Astfel, poți contribui cu un cadou de casă nouă, indiferent că este vorba despre o lenjerie de pat, un covor de living, o oglindă fabuloasă, o măsuță de cafea chic sau alte obiecte de acest tip.

3. Micile cadouri primite de la cei dragi sau de la persoanele apropiate vor reuși să aducă zâmbetul pe buze și veselia în casă. Majoritatea își dorește să aibă tot ceea ce îi este necesar la început de drum, așa că lipsa lucrurilor folositoare în viața cotidiană poate să îngrijoreze tinerii căsătoriți și începutul să li se pară dificil, chiar să-i sperie în așa măsură încât să regrete pasul făcut;

4. Un motiv extrem de bun pentru a oferi un astfel de dar este și faptul că nu te poți duce cu mâna goală. Un obicei adânc înrădăcinat în tradiția poporului român spune că trebuie să faci un astfel de gest în mod obligatoriu, altfel nu te vei simți foarte bine nici tu, dar nici mirii care te vor aștepta cu surpriza dorită;

5. De asemenea, se spune că obiectele primite de proaspăta familie cu această ocazie vor aduce bucurie și bogăție în casă. Evident că fiecare invitat trebuie să se gândească bine ce va oferi mirilor, ca nu cumva gestul să fie considerat unul purtător de ghinion. Din aceste considerente, se pare că este interzis să li se ofere cuțite, sare, produse de igienă intimă, icoane, animale de companie sau bani.

În concluzie, alege un cadou deosebit, frumos și modern, pentru a-i surprinde cu ocazia primei vizite acasă, dar nu uita de latura practică.

De asemenea, ține cont de faptul că este obligatoriu să ai cu tine un dar pe care să-l oferi, așa că nu renunța la el pe motiv că nu știi ce să alegi.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO