Neti Sandu si Elena Lasconi despre compatibilitati numerologice

Ultimul update: Vineri 26 Octombrie 2012 22:42
Data publicarii: Luni 27 Iunie 2011 12:31
Categorie: Videochat
Neti si Elena

Vineri, de la ora 14:00, la videochat www.stirileprotv.ro, Neti Sandu si Elena Lasconi au vorbit despre compatibilitatile la nivel numerologic.

Cum se calculeaza cifra de vibratie a zilei de nastere:

Cei care au data nasterii formata din doua cifre: trebuie sa adune cele doua cifre intre ele, iar rezultatul este cifra de vibratie a zilei de nastere. Exemplu: zi de nastere - 24 - 2+4=6 - Cifra de vibratie este 6.

Cei care au data nasterii formata dintr-o singura cifra, aceasta e aceeasi cu cifra de vibratie.

Cifra 1

Conducatorul, cel care initiaza proiecte, cei care au vocatie de pionierat si cei care se impun. Sunt mai taciturni si pot deveni ingamfati. Au dorinta de a domina si pot sa fie destul de pasionali.

Se asorteaza cu 3,5,7,9.

Cum ne afecteaza intrarea in zodia Racului. Afla de la Neti si Elena

Cifra 2

Semnifica pereche, colaborare, parteneriat, buna relatie de dragoste sau relatii bune in afaceri. Afacerile de familie functioneaza pe vibratie de 2. Cand suntem in zi de 2/11/20 multe lucruri reusesc mai ales in familie sau cuplu. Cei care au cifra 2 sunt foarte creativi. Ca defect, pot deveni dependenti de cealalta persoana. Defecte: pasivitate, apatie.

Se asorteaza cu 4,6,8

Cifra 3

Este cifra comunicarii, a drumurilor scurte si a studiilor. Reprezinta familia, echipa. Aceasta cifra este buna pentru cei care lucreaza in media sau in comert, pentru avocati, actori. Sunt foarte buni oratori, iubitori de putere si ambitiosi. De asemenea, sunt carismatici si stiu sa foloseasca cuvintele pentru a-i convinge pe cei din jur. Sunt foarte potriviti in Vanzari. Se plictisesc repede si nu termina ce au de facut.

Se asorteaza cu 1,5,7,9.

Cifra 4

Cifra construirii familiei. Oameni foarte muncitori, isi doresc foarte mult o casa. In familia celor cu vibratie 4 toate sarcinile sunt impartite membrilor si nu se accepta ca cineva sa nu faca nimic. Nu sunt extrem de pasionali, dar se ataseaza de cineva care le inspira siguranta.

Cifra 5

Este cifra sexului. Cei care au aceasta cifra de vibratie pun mare pret pe viata intima. Sunt persoane geloase si pasionale, sunt mari aventurieri si le plac foarte mult calatoriile. Este curajosul, combatantul pe care se pune baza, cuceritorul. Pot avea mai multe casnicii. Le place sa guste viata. Sunt nestatornici.

Cifra 6

Cifra armoniei si a iubirii. Se refera la toleranta, ingaduinta, sunt persoane lipsite de asprime si sunt foarte buni parinti, copii celor cu aceasta vibratie sunt oameni optimisti si foarte increzatori in propriile forte. Oameni care se implinesc numai in familie, care au nevoie de un copil.

Cifra 7

Numarul inteleptului, al celui singuratic, al ascetului. Pot fi persoane lipsite de interes in sfera materiala, doar in sfera intelectuala, insa exista, la polul opus si cei care sunt extrem de interesati de material. Oameni care se refugiaza in studii, cercetari.

Cifra 8

Cifra banilor mosteniti, a castigurilor suplimentare. De asemenea, sunt persoane care manuiesc multi bani. Din punct de vedere al iubirii, sunt persoane magnetice, pasionale. Casa notariatelor, a interventiilor chirurgicale. Cine incalca legea este imediat penalizat.

Cifra 9

Este de tip Varsator. Sunt persoane foarte spirituale, generoase si mereu au in jur persoane care sa-i ajute si sa se ocupe de lucrurile materiale. Este cifra artistilor sau a cercetatorilor, savantilor.

Numarul maestru 11. Se ocupa de tot ce e peste nivel obisnuit. O persoana care vede in viitor, conduce oameni. Ajuta o comunitate. I se cer sfaturi. Sunt idealisti. Cad usor in depresie.

Numarul maestru 22 - Multiplica ceea ce stie. Poate deschide un lant de magazine, trust, fabrici, lant hotelier. Are viziune. Defecte: lacomia

Numarul maestru 33 - Comunicarea ridicata la rang de absolut, purtator de cuvant, conducator, prezentator. se pricepe foarte bine la afaceri.


Neti si Elena Seymour Hersh, jurnalist castigator al premiului Pulitzer

Sursa: Pro TV

Cat de compatibil esti cu persoanele de langa tine. Videochat cu Neti si Elena

Cat de compatibil esti cu persoanele de langa tine. Videochat cu Neti si Elena

Cum ne afecteaza intrarea in zodia Racului. Afla de la Neti si Elena

Cum ne afecteaza intrarea in zodia Racului. Afla de la Neti si Elena

Afla cand e bine sa dai examene in perioada urmatoare de la Neti si Elena

Afla cand e bine sa dai examene in perioada urmatoare de la Neti si Elena

neti sandu

Horoscop cu Neti Sandu si Irina Gologan: Marte si Mercur sunt retrograde. Cum ne influenteaza

Horoscop cu Neti Sandu si Irina Gologan. Ce surprize ne asteapta de sarbatori

Horoscop cu Neti Sandu si Irina Gologan. Surprizele de care vom avea parte la locul de munca

Horoscop cu Neti Sandu si Irina Gologan. Cum ne influenteaza intrarea Soarelui in zodia Berbec

Horoscop cu Neti si Elena. Zodia Balantei aduce rezolvari in relatii

Horoscop cu Neti si Elena. Cum ne influenteaza Mercur retrograd

Neti Sandu si Elena Lasconi

Cum ne influenteaza intrarea in zodia Gemeni. Horoscop cu Neti si Elena

Cum ne influenteaza Eclipsa de Soare. Horoscop cu Neti si Elena

Cum influenteaza intrarea Soarelui in Taur fiecare zodie. Horoscop cu Neti si Elena

Primavara vine cu dragoste la pachet. Compatibilitati intre zodii. Horoscop cu Neti si Elena

Anul acesta impacarea vine de Martisor. Horoscop cu Elena si Neti

Horoscop cu Neti si Elena. Ce schimbari aduce Jupiter pentru fiecare zodie