Luna februarie vine cu norocul la pachet. Jupiter isi reia mersul direct in zodia Gemenilor. Asadar, planeta norocului da unda verde la afaceri, comunicare, deplasari, invatamant si ativitati de grup.

Fiecare zodie are de castigat de pe urma acestui mare benefic pana la jumatatea anului.

Berbec

O perioada buna pentru a preda, pentru a invata singur, pentru a lua lectii. Iesiri mai dese cu prietenii, calatorii. Vesti bune si la capitolul afaceri. Daca aveti de facut acte, pe partea birocatica lucrurile merg snur.  Poate fi vorba de ceva nou in viata voastra.

Taur

Urmeaza o perioada buna din punct de vedere financiar. Posibil sa acceptati o colaborare, un contract de pe urma caruia sa castigati bani cu acte in regula.

Gemeni

Reinventare. Jupiter e dispus sa rezolve tot ce e legat de sfera profesioanala si sentimentala. Puneti in practica tot ce ati invatat, calitatile si talentul nativ.

Rac

O perioada in care trebuie sa stiti clar ce vreti, sa va trasati obiectivele, pentru ca Jupiter din iulie va intra in zodia voastra si va fi foarte bine pentru voi.  Trebuie sa stiti sa primiti si sa lasati deoparte frica. Acum trebuie sa va verificati starea sanatatii.

Leu

Casa prietenilor este activata. Poate ati realizat ca unii dintre ei nu au fost sinceri, promti, serviabili. Faceti "curatenie" printre ei. Sau poate cineva isi da arama pe fata. Oferte de participare la evenimente in societate, poate de la unele ies si bani. Sau intrati intr-o fundatie, organizatie si lucrati in folos umanitar. Aveti personalitate puternica, iar asta e un atu. Sa va ocupati si de sanatate.

Fecioara

Vesti bune in cariera. Primiti o distinctie, un premiu. Sunteti laudat, vin si banii. Este si un an bun pentru casatorie, asa ca profitati.

Balanta

Nevoie interioara de a armoniza totul. O sa aveti posibilitatea de a face spectacol din diverse evenimente, gen nunti si botezuri.

Scorpion

Casa banilor se misca frumos in perioada aceasta. Rezolvati anumite situatii financiare. Atentie la capitolul sanatate: oase si partea genitala.

Sagetator

Jupiter e in casa partenerului. Daca ati vrut sa va eschivati de la o discutie cu partenerul, acum puteti gasi un limbaj comun. Dezvoltati comunicarea pe toate planurile

Capricorn

Perioada buna la serviciu, toate merg struna. Punti de legatura si in familie. Va puteti casatori.

Varsator

Vesti bune. Sunteti dinamic, plin de incredere, aveti obiective pe care le atingeti. E momentul sa apara si sufletul pereche.

Pesti

Stare de liniste si de impacare.