Cum va influenta zodiile trecerea in Anul Sarpelui . Horoscop cu Neti si Elena

×
Codul embed a fost copiat

Dragonul ii preda stafeta Sarpelui de Apa. Anul nou chinezesc incepe pe 11 februarie. Sarpele de Apa ne aduce armonie in viata de familie si de cuplu .

Anul acesta mai mult ca oricand o sa simtim nevoia de a sta mai mult cu familia si rudele. Sarpele ne poate face mai cumpatati si mai prudenti.

Asadar, 2013 in traducere chineza inseamna stabilitate, liniste si pace interioara.

Sa nu uitam insa ca Sarpele este si imprevizibil. Iar daca se simte tradat, Sarpele ataca mortal. Furia Sarpelui s-a manisfestat de cele mai multe ori prin cutremure, tsunami si calamitati naturale, lovituri de stat.

Trebuie sa fie un an mai bun decat cel al Dragonului care a fost rapid, agresiv, razbunator.

Citește și
Horoscop Neti si Elena
Ce probleme ne asteapta in comunicare aflati la Horoscop cu Neti Sandu si Elena Lasconi
Pedeapsa primită de doctorița din Suceava judecată pentru că a luat mită de la 280 de pacienți bolnavi de cancer în 20 de zile

2013 inseamna si armonie. Ar trebui sa fie un an mai linistit pentru ca e Sarpe de Apa, ar trebui sa panseze ranile Dragonului. Vom fi mai prudenti, mai linistiti, mai analisti, vin raspunsurile la intrebarile pe care ni le-am pus anul trecut. E anul in care tragem invatamintele. Nu trebuie sa ne aventuram si sa ne asumam riscuri, dar nici sa fugim de responsabilitati, de lume.

E un an bun pentru investitii, afaceri, arte. De asemenea este si anul dragostei.

Berbec

Continuati ceea ce a inceput anul trecut. Capitole forte: munca in colectivitate, invatamantul, activitatile de grup, in prima parte a anului. Apoi va orientati spre casa: cumparati sau reparati. Poate fi anul in care sa va casatoriti si sa va mutati intr-o alta casa.

Taur

Cel mai bine stati la capitolul financiar, contracte. La serviciu apare un proiect nou, iar salariul va fi marit. Succesul poate veni din lucrul facut in echipa, in parteneriat. Atentie insa, sa fie totul facut in regula, Sarpele poate fi periculos.

Gemeni

Sunteti favorizati. Faceti tot ceea ce nu ati facut pana acum, va puteti lansa in mai multe afaceri, unele care pot aduce bani multi. Atentie la fluctuatiile financiare, de la sfarsitul lui noiembrie mai ales.

Rac

Trebuie sa va ocupati de sanatate, atentie la dezechilibre. In rest, veti avea un confort pe care nu l-ati mai avut anii precedenti.

Leu

Un an de precautie. Prima jumatate este de relationare, iesiti mai des pe la mondenitati, socializati. Apoi, Jupiter intra in casa ascunsa a problemelor de sanatate, asa ca aveti grija de sanatatea voastra. Sau poate cineva are nevoie de ajutorul vostru.

Fecioara

Anul carierei. Dezvoltati niste investitii. Va puteti si casatori. Va verificati adevaratii prieteni.

Balanta

Faceti calatorii pana la sfarsitul lui iunie, va puteti casatori. Din a doua jumatate a anului succes la serviciu, o numire in functie posibil.

Scorpion

Aprofundati ceva nou: o profesie, scoala sau poate lucrati ceva in casa. Lucrati cu atentie, efort, perseverenta. Deveniti ceva mai serios. Sunt si mici probleme de sanatate pe care trebuie sa le rezolvati.

Sagetator

Va puteti casatori, asa ca puneti bani deoparte. Legalizati poate si un parteneriat de afaceri.

Capricorn

Ar trebui sa fie bine la serviciu, un bonus cu bani. Va puteti casatori sau gasi contracte pe termen lung. Intrati intr-un proces de schimbare totala. Va modificati gusturile, look-ul, stilul de viata.

Varsator

An bun de dragoste. E multa fericire la voi in zodie. Va indragostiti, reintineriti sau veti avea un copil. Sfera creativitatii e activata, va descoperiti un talent sau il faceti cunoscut. Resursele voaster interioare intra in functiune. Ajutati in scopuri umanitare.

Pesti

Trebuie sa va dati voie sa va bucurati de anul acesta, e dominat de fericire, va descoperiti un hobby, un har care va poate deveni meserie. Va indragostiti si puteti deveni parinti.

 

 

 

 

Articol recomandat de sport.ro
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless
Citește și...
Horoscop cu Neti si Elena. Vestile bune de la zodia Varsatorului
Horoscop cu Neti si Elena. Vestile bune de la zodia Varsatorului

Soarele intra in aceasta zodie pe 19 ianuarie. Cata vreme suntem in Varsator toate planetele comploteaza pentru binele nostru.

Ce probleme ne asteapta in comunicare aflati la Horoscop cu Neti Sandu si Elena Lasconi
Ce probleme ne asteapta in comunicare aflati la Horoscop cu Neti Sandu si Elena Lasconi

Mercur va fi retrograd intre 06 si 26 noiembrie. Va retrograda in doua zodii: Scorpion si Sagetator. Intre 06 si 14 noiembrie in Sagetator, ceea ce inseamna ca pot sa apara probleme in comunicarea cu partenerii straini.

Recomandări
Ucraina a retras de urgență o temută armă americană de pe front. Este prea slabă în lupta cu Rusia
Ucraina a retras de urgență o temută armă americană de pe front. Este prea slabă în lupta cu Rusia

Armata Ucrainei a decis să retragă una dintre armele pe care i le-a furnizat Washingtonul, după ce s-a constatat că este vulnerabilă în timpul atacurilor rusești.

Cine sunt politicienii cu dosare penale care candidează la alegerile locale. La Iași, primarul Mihai Chirica are 4 dosare
Cine sunt politicienii cu dosare penale care candidează la alegerile locale. La Iași, primarul Mihai Chirica are 4 dosare

Acuzațiile procurorilor și dosarele penale întocmite pe numele lor nu îi țin pe politicieni departe de funcții. 

Curtea Supremă din SUA a dezbătut imunitatea penală a lui Trump.
Curtea Supremă din SUA a dezbătut imunitatea penală a lui Trump. "Fără ea, nu vei face nimic, devii un președinte onorific"

Curtea Supremă a SUA a dezbăutut, joi, imunitatea penală a lui Donald Trump. Majoritar conservatoare, aceasta a părut să respingă argumentele candidatului republican la Casa Albă.