Cum ne influenteaza Mercur retrograd. Afla mai multe de la Neti si Elena

Dată publicare: 18-11-2011 16:03
Dată actualizare: 11-09-2012 03:13


Neti si Elena

Vineri, 25 noiembrie, la videochat www.stirileprotv.ro, Neti Sandu si Elena Lasconi au discutat despre cum ne va influenta vietile si sufletele intrarea in Mercur retograd.

Berbec

Casa deplasarilor, legalizarilor. Apar amanari. Peripetii.

Taur

Casa averii. Lucruri de rezolvat cu banii. Vin niste sume din dobanda, dividende. Dar trebuie sa rezolve tot ce tine de banca. Aveti grija la sanatate. Nu va neglijati.

Gemeni

Casa parteneriala. Lucrurile care nu au fost spuse se vor auzi acum. Ceva ce doreati sa-i spuneti sefului, partenerului de viata. Aflati cine nu a vrut sa va fie bine.

Rac

Casa profesiei. Sunt niste bani de luat, lucrari neterminate acum ajung la final. Nerabdare, iritabilitate. Se va bucura de aprecierea sefului. Mercur retrograd trece si prin casa sanatatii. Mai multa grija sa aveti.

Leu

Daca aveti impresia ca partenerul nu va e alaturi, nu e interesat, nu va suparati. E mercur aici, iar dupa ce pleaca lucrurile se vor schimba in bine. Aveti mai multa rabdare.

Fecioara

Se da pe repede inainte la capitolul cariera, e mult de munca.

Balanta

Casa actelor, a lucrarilor. Te poti enerva de la diverse lucruri mici. Drumuri scurte

Scorpion

Casa banilor. Pot aparea mai multe oferte. Cu cat ne apropiem de 25 decembrie isi pot schimba jobul. Sentimental urmeaza o perioada de bine, de incredere, incepand de la Craciun.

Sagetator

Mercur ii rezolva niste acte, lucrari. Vin raspunsuri pe care le asteapta. Casa sentimentelor este intr-o rascolire destul de puternica. La fel si casa copiilor.

Capricorn

Se discuta despre tine pro si contra. Mercur arata niste probleme legate de sanatate si acte.

Varsator

Atentie. Sunt probleme cu prietenii. Pot aparea mici incurcaturi si de aici diverse discutii. 

Pesti

Casa carierei. Mercur inseamna ceva marunt, dar care conteaza si enerveaza. De exemplu, uita cine sa-ti mentioneze numele intr-un proiect si te superi. Cei din Pesti vor apreciere. Pot sa apara bani asteptati sau acte.

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO