Cum ne afecteaza intrarea lui Marte in zodia Fecioarei. Afla de la Neti si Elena

Ultima actualizare: 02-11-2012 14:32
Neti si Elena

Astazi, la videochat www.stirileprotv.ro, Neti Sandu si Elena Lasconi au vorbit despre cum ne afecteaza intrarea lui Marte in zodia Fecioarei.

Fecioara reprezinta casa serviciului, a sanatatii. Marte urgenteaza lucrurile. Reevaluare a sistemului alimentar, mai multa atentie la sanatate.

Berbec

Mai multa grija la capitolul sanatate. Apar mai multe lucruri de facut la serviciu, cine ramane fara job, daca va cauta un altul il va gasi imediat. Apare si o suma mai mare de bani, dar va fi cheltuita foarte repede.

Taur

Marte intra in casa amorului. Apare cineva pentru cei care nu au un iubit, o iubita. O relatie directa si categorica. Atentie, Marte e de tip inflamator si poate da un sentiment de nesiguranta, gelozie. In acelasi timp, Marte e patronul marilor pasiuni. E timpul pentru implinirea unui hobby. Cei din Taur au de-a face cu diplomatia.

Gemeni

Marte rezolva problemele cu casa. Acum e momentul sa incheie treburi de inchiriat, vandut, cumparat.

Rac

Marte are legatura cu invatatul, se dau diverse teste. sau se platesc cursuri pentru copii. Noroc de bani. Multe drumuri scurte.

Leu

Cariera: repunere in valoare. La capitolul sanatate nu apar probleme. In dragoste traiesc momente frumoase. Atentie la afaceri. Marte ii poate incurca sa vanda ceva sub pretul pietei.

Fecioara

Profesional: multa munca. La capitolul cariera, acesta este momentul in care seful ia decizii, daca sunteti ori nu un angajat valoros.

Balanta

Marte inseamna o problema de sanatate.

Scorpion

Reevaluarea relatiei cu anturajul, in urma unor suferinte, nemultumiri.

Sagetator

Marte intra in casa carierei. Se dau examene, au de-a face cu persoane in haine militare. Pot sa calatoreasca mult. Se rezolva problemele de sanatate.

Capricorn

Resimte tumultul interior. Dar marte va stabiliza totusi situatia declansata de Pluton. E o perioada mult mai buna ca pana acum. Momente de respiro si echilibru. 

Varsator

Instabilitate financiara. E casa bancilor, a creditelor, a datoriilor, a interventiilor chirurgicale. Rezolvarea problemelor legate de mostenire, de sanatate.

Pesti

Marte in casa parteneriala. Un sef nou, nu neaparat o relatie lejera. Teste de verificare a relatiei cu partenerul de viata, apare un deranj, acum se vede daca relatia poate rezista. Inseamna si casa judecatii, proces cu serviciul, cu partenerul.

 

 


Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO