Videochat stirileprotv.ro cu Neti si Elena: cum ne influenteaza Jupiter retrograd

×
Codul embed a fost copiat

Jupiter- planeta norocului va retrograda de la inceputul lui octombrie vreme de cinci luni. Aceasta miscare retrograda ne va da peste cap planurile in sfera comunicarii.

Jupiter ne determina sa gasim solutii pentru a fi sinceri cu partenerul de cuplu, de afaceri, dar si cu partenerii politici.

In plus, in aceasta perioada trebuie sa fiti cu ochii in patru atunci cand semnati acte.

Jupiter se afla si in opozitie cu zodia Sagatatorului. Asadar, atentie la comunicarea cu parterii din strainatate, dar si la deplasarile peste granita.

BERBEC

Citește și
Neti si Elena
Balanta ne aduce raspunsurile anului. Afla toate amanuntele de la Neti si Elena
După ce cântăreața Anca Pop a plonjat în Dunăre cu mașina și a murit, șefii CNAIR au montat un parapet despre care inițial spuneau că „nu se justifică”

Mare atentie cu scoala, invatatul, masteratul, cu un job de profesor. Comunicarea nu e tocmai stralucita, e o perioada mai dificila, dar din primavara lucrurile revina la normal.

TAUR

Zona banilor e putin blocata. Nu reusiti un proiect sau apar niste incurcaturi. Important e sa aveti rabdare. E posibil sa apara sanse de deblocare, poate un sponsor, niste oameni pe care sa va bazati.

GEMENI

Sfera sentimentala e foarte frumos nuantata. Un proiect foarte important pornit nu va mai merge ca pe roate din cauza lui Jupiter retrograd.

RAC

Jupiter e in casa problemelor de sanatate. Trebuie sa va ocupati mai mult de sanatatea voastra sau a celor din jur.

LEU

Casa relatiilor, a prietenilor. Va poate supara cineva. Activati intr-un grup, o formatiune. Un fel de hrana spirituala, poate ies si niste bani.

FECIOARA

Trebuie sa aveti parte de o reusita, dar pentru ca Jupiter e retrograd e nevoie in continuare de putina rabdare. Recompensa va veni.

BALANTA

In mod normal e o perioada de efervescenta, de tonus afectiv, mental, fizic pentru voi. Acum Jupiter retrograd in casa deplasarilor va poate incurca planurile. Poate va lipseste un act sau se strica masina.

SCORPION

Castigati niste bani din urma,  rezolvati ceva in plan financiar: un credit, o reesalonare. O perioada mai frustranta la capitolul sentimental. Scorpionul in sine este casa sexului. Saturn va poate debusola pe viitor, pentru ca va fi 3 ani prezent in zodia voastra.

SAGETATOR

Trebuie sa gasiti solutii pentru a repara o greseala cu partenerul de viata sau de afaceri.

CAPRICORN

In mod normal sunt niste imbunatatiri la serviciu si acasa. Schimbari in locuinta, mai ales in bucatarie. Dar cu Jupiter retrograd toate acestea pot fi intarziate.

VARSATOR

Perioada de tatonare pe plan sentimental. Incepi sa-ti pui intrebari daca este persoana potrivita. Atentie, nu da un verdict pana Jupiter nu iese din miscare retrograda in februarie. Daca va doriti copii faceti investigatiile necesare.

PESTI

Trebuie sa rezolvati problema locuintei, ceva urgent. Apare o incurcatura. Dar rezolvati pana la urma asa cum va doriti. Aveti la dispozitie timp pana in februarie ca sa va aranjati casa cum doriti.

Articol recomandat de sport.ro
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Citește și...
Neti si Elena va spun care este semnificatia numarului casei in viata noastra
Neti si Elena va spun care este semnificatia numarului casei in viata noastra

V-ati gandit vreodata atunci cand v-ati ales casa in care locuiti ca numarul acesteia va poate influenta viata?

Balanta ne aduce raspunsurile anului. Afla toate amanuntele de la Neti si Elena
Balanta ne aduce raspunsurile anului. Afla toate amanuntele de la Neti si Elena

Din 22 septembrie Soarele intra in zodia Balantei - zodia casatoriei, a parteneriatului, dar si a interactiunii cu autoritatile.

Videochat cu Neti si Elena. Axa karmica, nunta Elenei Basescu si Luna albastra
Videochat cu Neti si Elena. Axa karmica, nunta Elenei Basescu si Luna albastra

Sfarsitul lui august ne poate aduce schimbari importante la serviciu, in dragoste si in portofel. Axa karmica si-a schimbat directia pe 30 august.

Recomandări
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la "Mihail Kogălniceanu" și susține că NATO se pregătește pentru război

Activitățile NATO în Europa de Est și în regiunea Mării Negre au ca scop pregătirea unui posibil conflict cu Rusia, a anunțat, joi, Ministerul rus de Externe, informează RIA Novosti.

Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate
Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate

Rusia nu are proiecte privind nicio ţară din NATO şi nu va ataca Polonia, statele baltice sau Republica Cehă, dar dacă Occidentul îi livrează Ucrainei avioane de luptă F-16, atunci acestea vor fi doborâte de forţele ruse, a afirmat Vladimir Putin.

Presa americană:
Presa americană: "Mafia românească vine după cardurile voastre". Metoda prin care interlopii fac 9 mil. $ pe lună

Procurorii din California susțin că mafia românească a dat o nouă înfățișare unei vechi înșelătorii: skimming-ul cardurilor de debit.