Neti Sandu si Elena Lasconi: cum te influenteaza intrarea in zodia Leului

Ultimul update: Marti 06 Noiembrie 2012 16:28
Data publicarii: Vineri 08 Iulie 2011 16:50
Categorie: Videochat

Neti Sandu si Elena Lasconi au discuta despre cum ne influenteaza intrarea in zodia Leului.


Berbec: Este o perioada buna din punct de vedere sentimental. In sfera amoroasa se intampla diverse lucruri. Este o perioada in care trebuie sa spui lucrurilor pe nume. Cine isi doreste un copil, pot da rezultate unele tratamente.

Taur: E loc de rezolvat probleme care tin de familie, de locuinta, de sanatate a parintilor. Poti rezolva diverse lucruri legate de acte de proprietate: inchirierea unei locuinte, lucrarea unui teren, etc.

Gemeni: Este o perioada benefica pentru studii. Pot fi niste examene sau verificari, fie la scoala, fie la job. Te poti duce la interviuri, iti poti depune CV-uri. Este perioada in care te poti inscrie in excursii. Cine are de rezolvat acte, ar trebui sa o faca pana pe 4 august.

Rac: Este o perioada in care ai noroc de bani. De exemplu, banii pot sa vina si pentru ca nu i-ai luat cand trebuia. Sau se poate ca partenerul de viata sa aduca mai multi bani in casa. Este o perioada prielnica pentru a se rezolva contracte. Vor fi si niste cheltuieli, probabil vei face o investitie.

Cat de compatibil esti cu persoanele de langa tine. Videochat cu Neti si Elena

Leu: Trebuie sa te reinventezi, este o ocazie unica sa te incarci cu energie, sa te bucuri de atentie din partea celorlalti, sa lucrezi mai mult si cu spor. El poate sa conduca, sa coordoneze o activitate, sa fie un model pentru ceillati. E o perioada in care te poti reevalua, te poti pune in valoare. Te simti bine si sufleteste. Este o perioada in care isi poate face aparitia "sufletul-pereche".

Balanta: Este o perioada in care socializezi, este o perioada a relatiilor. Poti beneficia de mici favoruri. E insa doar un avantaj de moment.

Scorpion: Ai posibilitatea sa te duci la sefi si sa le ceri cate un favor, pentru ca planetele iti permit asta. Poti beneficia de un surplus financiar, poti semna noi contracte. Sefii pot aprecia ca nativul scorpion este muncitor. Ii poti convinge pe sefi ca esti foarte bun.

Capricorn: Este o perioada in care poti rezolva problemele cu banca, cu casele de asigurari, cu notariatul, cu diverse acte. Sunt multe acte de semnat in aceasta perioada.

Varsator: Se activeaza casa parteneriala si vei cunoaste pe cineva. Asta te va face sa fii mai deschis si sa ai o viata sociala mai intensa. Nu vei mai astepta ca cealalta persoana sa faca primul pas. Vei da ocazia altora sa te curteze, devii o persoana abordabila. Poate avea loc o logodna sau o casatorie.

Pesti: Este o perioada de multumire la serviciu. Dupa o perioada incordata, esti mai relaxat si incantat de ceea ce lucrezi. Vei avea parte o atmosfera buna la serviciu, te vei intelege bine cu colegii si sefii. Si acasa va fi o atmosfera placuta.

 

 

Neti Sandu si Elena Lasconi despre compatibilitati numerologice

Neti Sandu si Elena Lasconi despre compatibilitati numerologice

neti sandu

Horoscop cu Neti Sandu si Irina Gologan: Marte si Mercur sunt retrograde. Cum ne influenteaza

Horoscop cu Neti Sandu si Irina Gologan. Ce surprize ne asteapta de sarbatori

Horoscop cu Neti Sandu si Irina Gologan. Surprizele de care vom avea parte la locul de munca

Horoscop cu Neti Sandu si Irina Gologan. Cum ne influenteaza intrarea Soarelui in zodia Berbec

Horoscop cu Neti si Elena. Zodia Balantei aduce rezolvari in relatii

Horoscop cu Neti si Elena. Cum ne influenteaza Mercur retrograd

Neti Sandu si Elena Lasconi

Cum ne influenteaza intrarea in zodia Gemeni. Horoscop cu Neti si Elena

Cum ne influenteaza Eclipsa de Soare. Horoscop cu Neti si Elena

Cum influenteaza intrarea Soarelui in Taur fiecare zodie. Horoscop cu Neti si Elena

Primavara vine cu dragoste la pachet. Compatibilitati intre zodii. Horoscop cu Neti si Elena

Anul acesta impacarea vine de Martisor. Horoscop cu Elena si Neti

Horoscop cu Neti si Elena. Ce schimbari aduce Jupiter pentru fiecare zodie