Curatenie cu forta la Pitesti!


Ultimul update: Luni 19 Martie 2012 00:24
Data publicarii: Marti 23 Septembrie 2008 00:00
Categorie: Pitesti

Edilii au hotarat sa-i disciplineze cu forta pe cei care nu se dau in vant dupa curatenie. Trotuarul murdar din fata firmei sau a casei poate atrage dupa sine o amenda de
la 200 la 1.000 de lei.

Chiar si soferii surprinsi in trafic aruncand gunoaie pe geam pot fi amendati cu pana la 500 de lei. Si asta pentru ca exista exemple care demonstreaza ca pitestenii nu sunt prea civilizati. 

Chiar daca centrul Pitestiului este invadat, pur si simplu, de cosuri de gunoi, oamenii nu se inghesuie sa le foloseasca. 

Lucratorii de la Administatia Domeniului Public spun ca de fiecare data cand atrag atentia unui cetatean sa nu mai arunce gunoiul pe strada, sunt injurati si amenintati. 

Consiliul Local a prevazut amenzi drastice. Scopul nu este insa acela de a da amenzi, ci de a-i determina pe oameni sa tina curat locul in care traiesc. De aceea, inspectorii de la primarie fac, regulat, controale. 

Fiecare agent comercial trebuie sa-si tina trotuarul din fata magazinului curat. La prima abatere sunt avertizati, insa cei incapatanati ajung sa fie si amendati. 

Si cum sa dai cu matura e mai ieftin decat sa scoti din buzunar pana la 1.000 de lei, oamenii se executa, chiar daca li se pare cam rusinos sa fie vazuti la munca de jos. 

Primarul Pitestiului, Tudor Pendiuc, spune ca pitestenii au inceput sa se teama de amenzile care au tot fost indexate, asa ca si orasul va fi din ce in ce mai curat.

Daca nu faceti curat in fata casei, sunteti buni de plata!
VIDEO PROTVPLUS.RO