Masina unei femei de afaceri din Alba, mistuita in urma unui incendiu

Ultima actualizare: 27-03-2012 19:31
Masina arsa

Autoturismul, in valoare de cateva zeci de mii de euro, nu era asigurat si tocmai fusese achitata ultima rata de leasing.

De cateva zile, proprietara masinii lasase autoturismul unui cumnat de-al sau, care voia sa vada cum merge, pentru a-l cumpara. Anchetatorii au studiat masina bucata cu bucata si inclina sa creada ca la mijloc e vorba de o mana criminala.

In momentul in care a luat foc, masina de fabricatie nemteasca era parcata in spatele unui bloc din centrul Alba Iuliei. In mai putin de cinci minute, flacarile au cuprins-o de jur imprejur.

In momentul de fata, ancheta este in mainile ofiterilor de la Investigatii Criminale si ale pompierilor, care au audiat toate partile implicate. 

Cumnatul femeii care este proprietara masinii nu a vrut sa vorbeasca in fata camerei de filmat, dar a declarat ca nu crede sa fie vorba de o mana criminala. 

Flacarile care au curprins masina s-au extins si la un autoturism din apropiere, care a suferit si el pagube serioase.
Anchetatorii spera sa faca lumina in cateva zile si sa stabilieasca exact cauzele producerii incendiului. 

Autorurismul cuprins de flacari a fost dus de la locul incendiului cu o platforma.

Acesta este cel de-al doilea caz in ultima saptamana, cand un autoturism este curprins de flacari la Alba Iulia. In primul caz, masina unui cetatean german a luat foc, se pare, din cauza unui scurtcircuit la instalatia electrica.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO