Masina incendiata, faptasi filmati dar neprinsi de politisti!

Ultima actualizare: 07-04-2012 18:19

In urma cu o saptamana, un barbat din Miercurea Ciuc si-a gasit masina arsa, iar pompierii i-au spus ca incendiul a fost provocat de un scurtcircuit.


Barbatul spune ca masina i-a ars in totalitate, iar in procesul verbal incheiat dupa interventie pompierii au scris negru pe alb ca, cel mai probabil, autoturismul s-a aprins in urma unui scurtcircuit.

Drept urmare, cazul nu a fost anchetat de politisti. Proprietarul insa nu s-a impacat cu ideea si a facut rost, dupa cateva zile, de imagini surprinse de o camera de supraveghere din zona.

Imaginile recuperate de pagubit de la supermarketul in parcarea caruia si-a lasat masina arata clar cum doi indivizi se apropie cu pasi hotarati de autoturism. Se opresc in dreptul portierelor, pe care incearca parca sa le deschida. Arunca ceva prin geamurile laterale si abia au timp sa se fereasca. O rup la fuga chiar in momentul in care explodeaza vehiculul.

Initial, pompierii i-au spus proprietarului ca masina a ars din cauza unui scurt-circuit. Apoi, tanarul a vazut camerele de supraveghere si i-a chemat pe politisti la supermarket.

Avand dovada infractiunii, omul a chemat politia convins ca oamenii legii ii vor prinde pe faptasi cat ai clipi. Dar a trecut o saptamana fara sa se intampla nimic, iar omul este acum hotarat sa-si caute dreptatea in Instanta si sa isi recupereze paguba de 10.000 de euro.

Barbatul este hotarat sa faca orice ca sa isi poata recupera paguba si asteapta sa vada ce vor face acum politistii. Crede ca cineva a vrut sa-l sperie, pentru ca autoturismul i-a fost incendiat cu cateva ore inaintea unui concurs de lupte K1 la care trebuia sa participe. Tanarul, bodyguard la o discoteca din oras, spune ca nu stie totusi sa fi avut un dusman atat de inversunat. Este hotarat acum sa dea o recompensa de 5.000 de euro celor care i-ar identifica pe incendiatori.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO