Tudorel Toader, despre o posibilă cerere de revocare a procurorului general. ”Nu ar fi corect”

07-08-2018 09:20


Tudorel Toader (stg.), ministrul Justitiei, si Augustin Lazar (dr.), procurorul General al Romaniei

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a transmis, marți, că evaluarea procurorului general al României, Augustin Lazăr, va fi prezentată când ”va veni vremea”.

Întrebat de jurnaliști când va prezenta evaluarea deja anunțată a lui Augustin Lazăr, ministrul Justiției a răspuns scurt: ”când va veni vremea”.

Tudorel Toader a fost neclar cu privire la o posibilă cerere de revocare din funcție a procurorului general, argumentând că trebuie, mai întâi de toate, să verifice datele problemei.

Dumneavoastră știți că la un proces ați vrea întâi să aflați decizia, după aceea să vedeți desfășurătorul procesului. Concluziile se trag la urmă. Nu încep cu concluzia. Ca să ajungi la o concluzie, trebuie să ai elementele necesare. Să ai o concluzie cu care pleci din start și să cauți argumente pentru a susține această concluzie, nu ar fi corect”, a susținut ministrul Jusțiției.

Tudorel Toader a mai spus că momentan nu știe dacă s-a înscris vreun procuror în cursa pentru șefia DNA. ”Ieri n-am fost aici, dar voi intra și voi afla”, a transmis acesta în fața Ministerului Justiției.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicatia Stirile ProTV pentru telefoane Android si iPhone!

Sursa: StirilePROTV

VIDEO PROTVPLUS.RO