Vacanta de iarna... fara iarna! Cel mult cu umbrele


Ultimul update: Joi 25 Octombrie 2012 04:24
Data publicarii: Sambata 25 Decembrie 2010 00:00
Categorie: Stiri Turism

Vremea i-a incurcat usor pe turistii de la munte, care, in loc de saniute, ar fi facut mai bine sa isi ia cu ei umbrela. Oamenii insa nu au vrut sa isi strice putinele zile libere si s-au multumit cu ce le-a dat natura.

Acolo unde au vazut un petec de zapada, turistii l-au si ocupat.

Chiar daca stratul de zapada nu mai este teribil si chiar a plouat pe partie, turistii nu s-au dat inapoi de la distractie. Parcarile au fost suprasolicitate, iar multi au ales sa ia prima lectie de schi chiar in ziua de Craciun. Pentru asta au platit intre 80 si 100 de lei pe ora.

Teleschiurile si telescaunele au functionat toata ziua, iar administratorii partiei din Clabucet au anuntat vor tine deschisa instalatia de nocturna pana la ora 22. Sambata, cei care s-au incumetat pe partie s-au ales si cu cateva amintiri putin dureroase, dar placute.

In acest moment, se poate schia pe cele trei partii unde exista instalatii de zapada artificiala: Clabucet din Predeal, Kalinderu din Busteni si partia Socia de la Azuga. Problema este ca peste tot a plouat, asa ca schiurile mai lasa si dare de noroi.

Pacat doar ca n-a fost vacanta acum o saptamana, cand la munte se intregistrau -12 grade, nu plus 14 ca astazi. Totul e ca turistii sa nu dispere. Vremea se va raci brusc pe Valea Prahovei, astfel incat macar Revelionul o sa fie alb.

Tags: travel, turism,

VIDEO PROTVPLUS.RO