Ti-ai petrece vacanta in copac? E oferta unei pensiuni din Spania!

Dată publicare: 02-12-2009 00:00
Dată actualizare: 18-05-2012 08:15


Relaxati-va in varful copacilor, departe de zgomotul si poluarea marilor orase. Aceasta este oferta unei pensiuni din Spania, care isi invita clientii sa traiasca in copaci. La propriu.

E drept ca nu direct pe crengile arborilor, ci in mici casute construite pe trunchi si la care ajungi doar pe scari sau cu ajutorul scripetilor.

Fiecare cabana are 30 de metri patrati, in care incap un pat dublu sau doua paturi simple, instalatii sanitare dar si un mic salon. Totul prelungit de o terasa, la nivelul coroanei arborelui. Cat despre deseuri, totul este prelucrat in asa fel incat sa nu polueze solul.

Dar pensiunea catalana le ofera clientilor mult mai mult decat o simpla meditatie in natura. In padure au fost create pentru ei trasee arboricole, care pun la incercare capacitatile fizice ale turistilor.

Pe langa cuplurile in cautare de romantism, proprietarii pensiunii vor acum sa atraga si familiile cu copii, convinsi ca cei mici vor fi incantati sa se simta ca Tarzan sau Robinson Crusoe, fie si pentru cateva zile.


VIDEO PROTVPLUS.RO