The Guardian recomanda Moeciu si Branul ca destinatii de vara

Ultima actualizare: 12-04-2012 03:57
Castelul Bran

Englezii de la The Guardian s-au indragostit de Castelul Bran si de Moeciu. Cele doua locatii sunt laudate de specialistii de turism si au fost incluse intr-un top al destinatiilor inedite.

Ziaristii englezi au realizat un top al celor mai bune castele si conace retrase in care sa stai daca vrei o vacanta de neuitat, iar Romania a prins si ea un loc, desi ... mai pe la coada. Sfatul englezilor pentru noul sezon turistic este sa eviti cararile batatorite si sa alegi locatii inedite din intreaga Europa.

Englezii considera ca o vila de sase persoane din Moeciu este locatia ideala pentru a petrece o saptamana de vis intr-o atmosfera campeneasca, patriarhala, la un pret decent.

"Casa traditionala din Transilvania este inconjurata de nemaipomenitii Munti Carpati. Daca totul pare desprins din Bram Stoker, este pentru ca aici se afla si Castelul lui Dracula, in Bran. Daca vedeti sateni cu furci in mana, stati linistiti, probabil aduna fanul, nu il vaneaza pe batranul Vladimir", scriu cei de la The Guardian.

Casa de vacanta din Romania propusa de englezi pentru vacante rurale este intr-o companie selecta, alaturi de castele din Belgia, Franta sau Croatia.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO