"Terra", o simpla promisiune in sirul anunturilor "fantastice" din turism

Dată publicare: 31-08-2010 00:00
Dată actualizare: 29-10-2012 10:06


copii mare, litoral, nisip

Investitorii straini care au cumparat teren in apropiere de comuna 23 August, unde a fost anuntata statiunea turistica all-inclusive pe 50 de hectare Terra, sustin ca in urmatorii ani nu vor dezvolta niciun resort turistic in aceasta zona.

Oficialul CLH Turism, care a dorit sa isi pastreze anonimatul, sustine ca nu ii vine sa creada ca aceste proiecte continua sa fie anuntate, pentru ca, in urmatorii ani, nu vor fi demarate lucrari de constructie, iar cele doua hoteluri erau mentionate doar in planul de investitii de acum cativa ani.

Si Danut Trusca, viceprimarul comunei 23 August, a sustinut ca cea mai mare investitie, 160 de mil. euro, in noua statiune Terra va fi realizata de CLH Turism. Potrivit afirmatiilor sale, si companiile Oxford Management si McKenzie au cumparat cate cinci hectare de teren in aceasta zona, in urma cu cativa ani.

Contactata de ZF, reprezentanta Oxford Management din Romania a declarat ca nu doreste sa ofere nicio informatie cu privire la activitatea si planurile companiei. Alte investitii in achizitionarea de teren au mai fost realizate de persoane fizice straine, care au cumparat cate un hectar de teren, mai sustine viceprimarul comunei 23 August.

Citeste mai multe despre acest subiect, pe www.zf.ro

Sursa: zf.ro

Tags: turism,


VIDEO PROTVPLUS.RO