Te gandesti la luna de miere? Exista oferte gratis pentru mirese!

Dată publicare: 05-09-2010 00:00
Dată actualizare: 08-11-2012 09:49


Suntem in plin sezon al nuntior, asa ca ar fi cazul sa discutam si despre luna de miere. Speriate ca multe cupluri vor renunta la vacanta de iubire din lipsa de bani, agentiile de turism au iesit cu nenumarate oferte pentru tinerii casatoriti.

Luna de miere, scurtata in ultima perioada la o saptamana, trebuie respectata, spun mirii, care strang si un an intreg bani pentru ea. Le dau o mana de ajutor si agentii de turism, cu tot soiul de reduceri.

In plus, la un hotel de 5 stele din Cipru, de exemplu, mireasa merge gratis, iar domnul plateste 1.200 de euro, fara taxe de aeroport.

Pentru alte destinatii in schimb, mirii au din start o reducere de pana la 30% din pretul pachetului, care poate fi de 1.300 la un hotel de 5 stele din Tenerife, 2.000 de euro pentru Caraibe sau 1.500 la 4 stele in Florida.

Oferte exista si pentru Hawaii, la 2.500 de euro, dar si Las Vegas ori Cancun, unde saptamana de miere ajunge la 1.300 de euro, in regim all inclusive. Si sunt asteptate si cuplurile care sarbatoresc nunta de argint sau de aur.

Agentii de turism au variante si pentru mirii care n-au mai mult de 700 de euro, in Bulgaria sau insulele din Mediterana, in Creta, Rhodos.

Daca v-ati decis asupra destinatiei, nu uitati sa puneti in bagaj si certificatul de casatorie, pentru a face dovada la receptie. Unele hoteluri nu au oferte speciale decat pentru cei care s-au casatorit cu cel mult sase luni de zile inainte de vacanta.
 

Tags: travel, turism,


VIDEO PROTVPLUS.RO