Se face schimb de tura la munte: vin turistii de Revelion!

Ultima actualizare: 25-06-2012 18:29

Cu ochii in lacrimi, dar cu burtile pline pleaca cei care au sarbatorit Craciunul. Mult mai veseli si, evident, nerabdatori sunt cei care au platit pentru Revelion.
 


Asa se face ca, pe DN1 s-a circulat destul de greu si intr-un sens, si-n celalalt.

Turistii care vin in aceste zile la munte trebuie sa isi ia la ei si o harta. Politistii le recomanda cateva variante ocolitoare, pe DN1A sau DN 71.

Odata ajunsi, este bine sa stiti ca se schiaza la Busteni, Azuga, partia Cazacu, la Predeal, pe partia Clabucet. De altfel, de Revelion, vor avea si mai multa zapada. Dupa ce a nins din nou pe la munte, stratul depaseste 25 de cm.

Daca nu va ninge, administratorii sunt pregatiti, au adus tunuri de ultima generatie. Au fost pornite si instalatiile de nocturna. Acestea functioneaza pana la ora 22.00. Tot pana atunci este deschis si teleschiul.

In Predeal, miercuri se va deschide oficial sezonul de schi. Monitorii vor defila cu facli aprinse, iar pe scena de la baza partiei vor canta Andreea Banica si Fly Project. Pentru petrecerea sfarsitului de an in statiunile de la munte sunt asteptati peste 40.000 de turisti.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO