Schimbare la fata! Statiunile balneare, revigorate, asteapta turisti tineri

Ultima actualizare: 08-08-2012 04:51

Buziasul isi revine si incearca sa reintre in topul statiunilor din tara, dupa ce in urma cu cativa ani s-a aflat in pragul colapsului. Si la Ocna Sibiului se schimba timpurile si se intinereste clientela!

Milioanele de euro investite la Buzias se vad la tot pasul. Piscinele, baile de tratament, aparatura - totul este de ultima generatie. Inlocuirea infrastructurii era singura posibilitate de a scapa statiunea de faliment.

Acum, in statiune exista oferte chiar si pentru tineri, cum ar fi welnesul, spa-ul, salile de fitness sau kinetoterapie, toate dotate cu aparatura de ultima generatie.

Mobilierul vechi a fost inlocuit, camerele au aspect mult mai prietenos, iar vesela a fost schimbata in totalitate.

Tinta acestor investitii este de a arata oamenilor ca si in Romania se poate face turism civilizat, spune directorului statiunii, Teodora Munteanu.

Dupa ani intregi in care hotelurile au fost in paragina si au supravietuit de pe urma pensionarilor, conducerea statiunii spera ca acum va atrage mult tineret.

Si Complexul Balnear Ocna Sibiului tine pasul cu vremurile. In ultimul an s-au investit aici peste un million de euro in reamenajarea spatiilor de cazare si a bazelor de tratament.

Acum, in statiunea balneara turistii se pot distra intr-un bar de noapte unde sunt organizate seri dedicate unor tari, de exemplu Frantei, evenimente la care se serveste mancare specifica.

O noutate sunt petrecerile de 8 martie, de Pasti si de 1 mai la Complexul Balnear Ocna Sibiului. Apele sarate de aici sunt unele dintre cele mai cautate din Europa de Est. Anual zeci de mii de persoane vin aici pentru a face tratament impotriva reumatismului, bolilor la plamani sau chiar si a stresului.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO