Sarbatori de iarna in Romania, la preturi de criza! Vezi oferta!

Ultima actualizare: 29-03-2012 04:08
iarna

Iarna care ne-a facut o vizita fulger ne-a amintit de sarbatori. Daca ramanem in tara la sfarsit de an, n-o sa ne para rau, ne promit in cor proprietarii de pensiuni si hoteluri.

 

Care ne asteapta cu plimbari cu sania si mese incarcate de bunatati, la preturi de criza.

Acestia au taiat chiar si 15% din preturi, iar acum culeg laurii. Unii dintre ei se lauda cu un grad de ocupare chiar si de 100%."

In Maramures, in perioada Anului Nou, o noapte la pensiune  porneste de la 130 de lei si se poate opri la 400, cu tot cu mancare.

Si Bucovina ii asteapta pe turisti. Intre 500 si 700 de lei, trei nopti de cazare cu masa completa, cu hramul porcului, taiatul porcului, in zilele premergatoare Craciunului si masa festiva de Craciun, colindatori, Mos Craciun, obiceiuri de iarna si meniuri traditionale.

Nu putem sa excludem din peisaj vestita Vale a Prahovei, unde merita sa-ti petreci sarbatorile macar o data in viata, spun cei care lucreaza in turism. Patru nopti in perioada Anului Nou vor costa intre 400 si 1000 de lei de persoana, in functie de categoria hotelului. Multi au pregatit si surprize.

Mai multe aflati la Targul de turism, care este deschis si astazi la Romexpo, in Capitala, pana la ora 16.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO