Santorini, coltul de rai visat de orice turist!

Dată publicare: 31-08-2010 00:00
Dată actualizare: 23-10-2012 13:37
Sursa: bloguluotrava.blogspot.co


Santorini

Toata lumea viseaza sa aiba, macar o data in viata, parte de o vacanta de vis, sa ajunga intr-un loc unde nimic si nimeni sa nu mai conteze, si unde toate grijile sa dispara dizolvate de spuma marii. Se pare ca acest loc exista sub numele de Santorini.

Cum ajungeti acolo?

Dupa ce ati consultat cele mai bune oferte ale agentiilor, trebuie sa stiti ca pretul mediu al unui bilet dus-intors cu avionul spre Santorini costa cam 240 de euro de persoana.

Unde este cel mai indicat loc de cazare in Santorini?

Capitala FIRA este cel mai indicat loc unde va puteti caza in insula greceasca. Daca doriti hoteluri in Fira va puteti uita pe booking.com si acolo gasiti cam tot ce vreti.

Ce este de vizitat in Santorini?

Probabil pentru calatoria in Santorini va fi cel mai recunoscator aparatul foto. Peisajele sunt superbe, iar apusul si rasaritul soarelui pur si simplu iti taie respiratia. In partea de sud a insulei puteti vizita farul, mai multe biserici, iar plaja la Perivolos este cel mai bun loc sa faceti plaja de pe toata insula.

Cat costa mancarea?

Daca vreti sa mergeti sa mancati seara la un restaurant exact in Fira - cu vedere la mare si la vulcan - trebuie sa scoateti din buzunar cam 20 de euro pentru o portie de paste, 50 de euro pentru fructe de mare si cam 10 euro pentru o bere. Daca vreti sa mancati intr-o taverna preturile sunt mai mici: o Dorada proaspata cu cartofi natur costa 14 euro, o portie de musaca 7-8 euro, iar o bere 3,5 euro.

Vezi aici mai multe fotografii cu o vacanta reusita in Santorini.

Sursa: bloguluotrava.blogspot.co

Tags: turism,


VIDEO PROTVPLUS.RO