Primul targ dedicat vacantelor de lux s-a deschis vineri, in Capitala

Dată publicare: 20-11-2009 00:00
Dată actualizare: 24-09-2012 12:54


Yahturi de inchiriat, o insula doar pentru doi, turul Americii sau o intalnire cu Mos Craciun in persoana, chiar la batranel acasa. Cu astfel de promisiuni defileaza agentiile de profil la targul deschis in Bucuresti.

Sa presupunem ca vreti sa aveti la picioare un colt de rai, doar pentru dumneavoastra, undeva in Oceanul Indian. In functie de marimea insulei, ar fi bine sa puneti deoparte mii de euro. Cel mai convenabil ar fi sa alegeti o insula cat mai mare si sa strangeti un grup de prieteni. De pilda, inchirierea pe zece zile a unui paradis din Oceanul Indian cu o capacitate de 20 de persoane ajunge la 30.000 de euro.

Ne indreptam spre Dubai, o alta destinatie calda. Aici o vacanta de opt zile la un hotel de 5 stele costa 3200 de euro.

Lasam soarele pentru frigurosi si ajungem si in Islanda. Cinci zile de rasfat printre vulcani si ghetari va costa chiar si 7000 de euro. In Norvegia insa o excursie de opt zile nu depaseste 4000 de euro.

Sau poate vreti 10 nopti in Insulele Seychelles. Acolo o sa va cazati intr-o vila de 5 stele pe apa, pentru 3100 de euro de persoana.

Exista oferte si pentru familiile asezate, care au copii. Pot sa isi petreaca Craciunul la Cercul Polar, in satul Mosului. In plus, copiii au o reducere de 40%.

Pentru toti cei care dispun de fonduri targul este deschis pana duminica.

Tags: turism,


VIDEO PROTVPLUS.RO