Oferte speciale in tabere pentru elevi si studenti, de sarbatori

Dată publicare: 17-11-2009 00:00
Dată actualizare: 08-10-2012 16:48


Elevii si studentii trebuie sa-si convinga rapid parintii ca merita o vancanta de sarbatori daca vor sa mai prinda un loc in tabere. Aproape 80% dintre locuri sunt deja ocupate.

Preturile variaza intre 105 si 650 de lei pentru un sejur de 5 sau 6 zile, iar cea mai cautata zona ramane si anul acesta Valea Prahovei.

Cel mai ieftin sejur de Craciun costa 210 lei. La acest pret, tinerii il vor cauta pe Mos Craciun tocmai la Babadag, in judetul Tulcea. Mai scump este in Hunedoara, la Costesti, in zona cetatilor dacice. Este insa un loc izolat, fara multe posibilitati de distractie. Cu 450 de lei, tinerii beneficiaza de casa si masa timp de 6 zile.

De Revelion, cea mai ieftina tabara este de 105 lei, doar cazarea, la Baile Homorod in Harghita. Pentru cei mai pretentiosi exista oferta la Busteni, 650 de lei, 5 nopti cazare, masa plus cina de Revelion.

Rezervarile au inceput din vara, iar pe Valea Prahovei, la Predeal, toate cele 82 de locuri de cazare au fost ocupate. La Sinaia si Busteni au mai ramas libere doar 20% dintre locurile disponibile. Pentru rezervari, tinerii trebuie sa se adreseze Directiilor Judetene de Tineret.

Tags: turism,


VIDEO PROTVPLUS.RO