Imbulzeala pe Valea Prahovei! Turistii au luat cu asalt partiile


Ultimul update: Miercuri 17 Octombrie 2012 13:33
Data publicarii: Sambata 19 Decembrie 2009 00:00
Categorie: Stiri Turism

In timp ce campiile din sud-estul tarii au fost acoperite de troiene, partiile de la munte au avut nevoie de ajutorul tunurilor de zapada artificiala pentru a le putea oferi turistilor bucuria de a schia.

Numarul turistilor creste de la o zi la alta pe Valea Prahovei si la Brasov. Gradul de ocupare a hotelurilor si pensiunilor din Poiana Brasov si de la Bran este in jur de 50%, dar situatia se va schimba in curand. De saptamana viitoare incep pachetele de Craciun, care au fost rezervate in proportie de 70%.

Din pacate, la Poiana Brasov se poate schia deocamdata doar pe partia Bradul, unde tunurile de zapada au facut un strat suficient de zapada.

Si partiile de pe Valea Prahovei au avut nevoie de ajutorul acelorasi tunuri pentru a-i multumi pe cei peste 10.000 de tursiti sositi pentru weekend. Unii au fost asa de fericiti ca au ajuns la munte, incat au oprit la marginea drumului si au dat drumul la petrecere.

Cu toate ca anul acesta zapada s-a lasat asteptata, instructorii spera sa aiba un castig frumos, mai ales ca au redus si tarifele. Iar pentru ca distractia sa tina cat mai mult, administratorii promit ca vor aprinde instalatia de nocturna si ca partia va fi luminata pana la 10 seara.

Tags: turism,

Sarbatori de criza: unde mergi cu bani putini!
VIDEO PROTVPLUS.RO