Hotelul Apocalipsei - 50.000 de dolari locul

Ultima actualizare: 10-10-2012 06:58

Un american cu spirit de initiativa a inceput sa contruiasca Hotelul Apocalipsei. Ca sa ai un loc asigurat in bunkerul care te va salva in 2012 trebuie sa platesti 50.000 de dolari.

Apropierea anului 2012 si criza financiara mondiala i-au dat idei unui dezvoltator imobiliar din SUA. Acesta vinde locuri in ceea ce poate fi numit Hotelul Apocalipsei. Pentru 50.000 de dolari ai un loc asigurat in bunker si poti sta ferit de orice intemperie: tornada, inundatie, tsunami sau cutremur.

Robert Vicino, din San Diego, are de gand sa investeasca 10 milioane de dolari intr-un bunker datand din Al Doilea Razboi Mondial si sa asiste la Apocalipsa cu un pahar de vin bun in mana.

Viziunea lui e mult mai mare: americanul vrea sa realizeze o intreaga retea de adaposturi subterane. Pana atunci, pune la punct masurile de securitate de la primul bunker: cu usi imense, de otel si garduri protejate de sarma ghimpata. Locatia este tinuta secreta, se stie doar ca hotelul este amplasat in desert, in apropiere de Las Vegas.

Nu sunt nebun, dar imi place sa fiu pregatit. Bunkerul va fi unul foarte confortabil, cu aparate de fitness, paturi si salon lounge. Avem sala de decontaminare inainte de a intra in complex si tot acolo vor ramane toate prejudecatile si orgoliile. Nu e loc inauntru decat pentru 200 de persoane care trebuie sa se inteleaga intre ele, fara animozitati. In caz de ceva, avem si celule” , spune americanul.

Acesta sustine ca pana acum are 200 de clienti la Hotelul Apocalipsei, din toate mediile si de toate varstele: de la doctori la instalatori. In caz de dezastru, acestia vor fi preluati de acasa de elicoptere si dusi la hotel.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO