George Buhnici, escapada pe plajele stancoase ale Adriaticii
Corespondentul Stirilor Pro Tv, George Buhnici, a facut o escapada de o saptamana in Croatia, pe plajele stancoase ale Adriaticii, alaturi de iubita sa, Lorena.
“Croatia cu insulele ei fabulos de frumoase s-a dovedit o alegere excelenta. Locurile au un farmec aparte, care se ridica la inaltimea sloganului folosit in reclama de pe CNN “Croatia, Mediterana asa cum era odata”. Orasele vechi, foarte bine conservate, porturile cochete si insulele linistite fac din aceasta tara o destinatie care te energizeaza si te scapa de stresul cotidian acumulat acasa”, a marturisit George.
In timpul petrecut acolo, cei doi indragostiti au vizitat trei dintre cele mai frumoase insule ale Croatiei: Kolocep, Sipan si Lopud. George a fost pur si simplu lasat fara cuvinte in fata insulei Lopud, pe cat de salbatica, pe atat de exotica.
Alegeri 2024
15:07
BEC a retras materialele online ale unui candidat. Ce regulă importantă nu a respectat și care a fost reacția lui
14:21
Câți bani vor câștiga membrii secțiilor de votare la alegeriile parlamentare și prezidențiale. Sumele pe care le vor încasa
12:32
Cine poate deveni președintele României. Ce prevede Constituția
11:25
Cum și unde pot vota românii la alegerile prezidențiale. Ce trebuie să ai la tine când mergi la secția de vot
Restul zilelor au fost lasate in grija rasfatului si a relaxarii, iar cuplul a profitat de vremea numai buna pentru plaja si balaceala. Atunci cand soarele se ascundea, cei doi bateau la pas stradutele din orasul vechi din Dubrovnic si apoi luau cina.
Nici macar in vacanta George nu a uitat de meseria pe care o practica cu atata pasiune, asa ca a tinut mortis sa ofere sfaturi celor care au de gand sa aleaga Croatia ca destinatie de vacanta: “Mancarea depaseste orice asteptare, chiar si in cazul gurmanzilor. Pofticiosii de peste si fructe de mare au de unde alege peste proaspat, creveti, calamari, homari, midii sau scoici. Trebuie sa recunosc ca timp de o saptamana am uitat gustul carnii de pui, porc sau vita. Daca ajungeti la Dubrovnic, trebuie sa mancati la restaurantul Posat sau pe insula Lopud la carciumioara Obala, unde se prepara bouzzara.”