Furnicar si mare veselie mare in toate statiunile de munte!

Ultima actualizare: 25-06-2012 18:26

Fie ca abia au ajuns pe partie si sunt cu gandul la Revelion, fie ca au legat cele doua sarbatori, foarte multi oameni se bucura la aceasta ora de vacanta si de zapada.

Ninsoarea care a adus viata pe partii a scos in evidenta si un fenomen mai putin obisnuit pentru turismul de pe Valea Prahovei, mai ales acum, de sarbatori. Practic, desi statiunile s-au umplut de oameni, multi dintre ei n-au trecut si spun ca nici nu au de gand sa treaca pe la receptiile hotelurilor. Satui de capriciile vremii si probabil de preturi au venit doar pentru o zi de distractie, apoi au plecat spre casa. Au facut oricum o alegere excelenta pentru ca s-a schiat de minune.

Pe partia Clabucet, in Predeal, a fost luni lume cu duiumul. La fel si la Azuga, pe partia Cazacu ori la Busteni, pe Calinderu. Instalatiile de transport au functionat la capacitate maxima. 

Si la Ranca, in Gorj, desi nu sunt tunuri de zapada, turistii erau extrem de incantati. Multi straini au ales sa petreaca la Arieseni, in judetul Alba, atrasi poate si de preturile decente. La Cavnic, chit ca partia are sapte kilometri, se schiaza doar pe o portiune de un kilometru.

Partii cunoscute mai sunt in Vatra Dornei, Sovata si Paltinis, insa acolo nu se poate schia. Stratul de zapada este simbolic, asa ca turistii se refugiaza in cabane si pensiuni, sperand totusi ca va ninge.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO