Craciun si Revelion la Marginimea Sibiului. Grabiti-va pentru rezervari!
Ca sa isi asigure fidelitatea lor, eventual si pentru la anul, proprietarii de pensiuni din Marginimea Sibiului au mai schimbat cate ceva pe ici pe colo, prin punctele esentiale, adica la asternuturi si decoratiuni.
Meniul este insa acelasi dintotdeauna pentru ca multi turisti tocmai pentru asta se intorc acolo an de an. In 2009, rezervarile pentru Revelion au inceput inca din primavara. Tocmai de aceea, proprietara unei pensiuni din satul Sibiel si-a umplut din timp pivnita.
Gazdele primitoare pun deoparte pentru turisti aproape o jumatate de tona de vin, peste 150 de litri de tuica, sute de borcane cu muraturi si nelipsita sunculita afumata. Si mancarea este unul dintre punctele cheie pentru Marginimea Sibiului. Insa si peisajele sunt minunate, spun turistii.
Cei care nu si-au rezervat inca un loc, dar si-ar dori, mai au totusi o sansa. Mai sunt cateva pensiuni libere care nu fac parte din reteaua ANTREC.