"Avalansa" de bucate pentru turistii care au ales Valea Prahovei!
Daca unii nu s-au mai ridicat de la masa, altii au ales sa-si faca ziua de Craciun pe partii, unde s-au dat cu ce le-a picat in mana, chiar daca zapada s-a mai topit si au avut parte mai mult de noroi.
Atmosfera sarbatorilor de iarna a cuprins joi seara statiunile de pe Valea Prahovei. Patronii hotelurilor si-au facut temele din timp si i-au intampinat pe oaspeti cu tot felul de surprize.
Cei mai norocosi au putut sa asiste la obiceiurile locurilor. De asemenea, ca sa intregeasca atmosfera de sarbatoare, colindatorii au poposit in jurul petrecaretilor si s-a baut tuica fiarta. In seara de ajun s-a taiat si porcul, iar soriciul proaspat parlit a fost la mare cinste. Si pentru ca atmosfera sa fie de poveste, turistii au primit in vizita si ursarii.
Cei care nu au petrecut pana tarziu in noapte s-au indreptat inca de la prima ora spre partii, hotarati sa nu piarda nici o clipa de distractie. Chiar daca zapada s-a topit destul de mult, iubitorii sporturilor de iarna au profitat de fiecare petec care a mai ramas.
La munte temperaturile au crescut brusc: daca acum trei zile se inregistrau temperaturi de -14 grade Celsius, vineri au fost si 12 grade cu plus. Meteorologii anunta insa o racire spre sfarsitul saptamanii si ninsori abundente.