"Avalansa" de bucate pentru turistii care au ales Valea Prahovei!
Daca unii nu s-au mai ridicat de la masa, altii au ales sa-si faca ziua de Craciun pe partii, unde s-au dat cu ce le-a picat in mana, chiar daca zapada s-a mai topit si au avut parte mai mult de noroi.
Atmosfera sarbatorilor de iarna a cuprins joi seara statiunile de pe Valea Prahovei. Patronii hotelurilor si-au facut temele din timp si i-au intampinat pe oaspeti cu tot felul de surprize.
Alegeri 2024
19:35
Cine ar putea deveni noul președinte al României. Aceeași persoană, două sondaje diferite
16:15
Lider PSD, răspuns pentrul Lasconi, în cazul George Simion și interdicția lui la Chișinău
20:15
Candidații la prezidențiale fac coadă la Nicușor Dan. După Kelemen Hunor, primarul se întâlnește și cu Marcel Ciolacu
20:57
Ioan Chirteş a explicat de ce liderul AUR, George Simion, are interzis în Ucraina şi Republica Moldova: "Sunt dovezi clare!"
Cei mai norocosi au putut sa asiste la obiceiurile locurilor. De asemenea, ca sa intregeasca atmosfera de sarbatoare, colindatorii au poposit in jurul petrecaretilor si s-a baut tuica fiarta. In seara de ajun s-a taiat si porcul, iar soriciul proaspat parlit a fost la mare cinste. Si pentru ca atmosfera sa fie de poveste, turistii au primit in vizita si ursarii.
Cei care nu au petrecut pana tarziu in noapte s-au indreptat inca de la prima ora spre partii, hotarati sa nu piarda nici o clipa de distractie. Chiar daca zapada s-a topit destul de mult, iubitorii sporturilor de iarna au profitat de fiecare petec care a mai ramas.
La munte temperaturile au crescut brusc: daca acum trei zile se inregistrau temperaturi de -14 grade Celsius, vineri au fost si 12 grade cu plus. Meteorologii anunta insa o racire spre sfarsitul saptamanii si ninsori abundente.