"Avalansa" de bucate pentru turistii care au ales Valea Prahovei!
Daca unii nu s-au mai ridicat de la masa, altii au ales sa-si faca ziua de Craciun pe partii, unde s-au dat cu ce le-a picat in mana, chiar daca zapada s-a mai topit si au avut parte mai mult de noroi.
Atmosfera sarbatorilor de iarna a cuprins joi seara statiunile de pe Valea Prahovei. Patronii hotelurilor si-au facut temele din timp si i-au intampinat pe oaspeti cu tot felul de surprize.
Alegeri 2024
19:26
Au fost tipărite 5,6 milioane de buletine de vot pentru referendumul din București. Care este condiția pentru a fi validat
19:14
Cum votăm la prezidențiale, în țară și în străinătate. Cei care nu sunt în localitatea de reședință pot vota la orice secție
19:05
Sondaj AtlasIntel alegeri prezidențiale 2024. George Simion și Elena Lasconi ar fi umăr la umăr în bătălia pentru locul doi
15:07
BEC a retras materialele online ale unui candidat. Ce regulă importantă nu a respectat și care a fost reacția lui
Cei mai norocosi au putut sa asiste la obiceiurile locurilor. De asemenea, ca sa intregeasca atmosfera de sarbatoare, colindatorii au poposit in jurul petrecaretilor si s-a baut tuica fiarta. In seara de ajun s-a taiat si porcul, iar soriciul proaspat parlit a fost la mare cinste. Si pentru ca atmosfera sa fie de poveste, turistii au primit in vizita si ursarii.
Cei care nu au petrecut pana tarziu in noapte s-au indreptat inca de la prima ora spre partii, hotarati sa nu piarda nici o clipa de distractie. Chiar daca zapada s-a topit destul de mult, iubitorii sporturilor de iarna au profitat de fiecare petec care a mai ramas.
La munte temperaturile au crescut brusc: daca acum trei zile se inregistrau temperaturi de -14 grade Celsius, vineri au fost si 12 grade cu plus. Meteorologii anunta insa o racire spre sfarsitul saptamanii si ninsori abundente.