Zdrobiti de locomotiva! Doi oameni au murit loviti de tren!

23-12-2009 00:00


Zdrobiti de locomotiva! Doi oameni au murit loviti...
Zdrobiti de locomotiva! Doi oameni au murit loviti...

Graba spre ultimele cumparaturi a insemnat sfarsitul pentru un fost viceprimar din Vaslui si pentru un bun amic pe care s-a oferit miercuri sa-l duca la oras.

Imaginile au fost trimise de un utilizator www.stirileprotv.ro

La o trecere peste calea ferata, fostul edil a depasit o intreaga coloana care astepta sa treaca trenul si i-a aparut brusc in fata mecanicului. Omul a putut sa opreasca acceleratul abia dupa 500 de metri, cand nu mai era nimic de facut nici pentru sofer, nici pentru pasager.

Zdrobita, masina celor doi s-a facut bucati. La volan era tatal unei fetite de opt ani. Plecase sa-i mai cumpere cateva cadouri si sa se ocupe de afacerile pe care le avea. Un prieten l-a insotit. Avea sa fie cel din urma drum al lor.

Martorii spun ca mecanicul de locomotiva si-a pus mainile la ochi atunci cand i-a iesit in fata masina. Si-a dat seama ca soferul si pasagerul nu mai aveau nicio sansa.

Medicii si cei de la descarcerare au facut tot ce le-a stat in putinta pentru soferul de 41 de ani si pasagerul de 64. Eforturi zadarnice.

Barbatul de la volan fusese candva viceprimar al unei comune de langa Vaslui. Ocupa acum un post de consilier local; era stimat si admirat de toata lumea.

Consilierul local urma sa se mute in casa noua peste cateva zile si isi invitase de Revelion colegii la petrecere. Il vor conduce insa pe ultimul drum, a doua zi de Craciun.

 

VIDEO PROTVPLUS.RO