Paul si Virgil, gemenii care au cucerit juriul de la 'Romanii au talent'

23-02-2011 18:34


Paul si Virgil, frati gemeni, au adus o portie dubla de energie, pasiune si talent pe scena primei editii a emisiunii "Romanii au talent".

Nascuti intr-un mediu apropiat de arta, cu o mama balerina si un tata interpret de muzica usoara, cei doi au demonstrat acum, la 32 de ani, ca si psihologii au voce si haz. Au incantat publicul din sala, care i-a rasplatit pe gemeni cu aplauze in cantitate tripla.

Paul este mai mare cu 10 minute decat Virgil. Privind la cat de serios isi joaca amandoi rolul, nu prea s-ar zice. Sunt, totusi, masteranzi in psihologie judiciara si victimologie, desi ai crede ca nu anii de facultate, ci putinele ore de canto si-au pus mai degraba amprenta.

Vocea o mostenesc de la tata. Jean Paunescu a luat, cu multi ani in urma, trofeul Mamaia. Jocul de scena l-au pus la punct singuri. Trasi prin inel si iuti de picior, gemenii au obtinut efectul scontat.

Fiecare in parte, dar si in duet, gemenii nostri nascuti, culmea, in zodia Gemenilor, au obtinut primul verdict: talent autentic.

Pana la urmatoarea etapa repeta intens show-uri stil anii '80 si dau lectii private primilor fani.

Urmareste toti concurentii pe www.romaniiautalent.ro.

www.facebook.com/romaniiautalent
 

 

VIDEO PROTVPLUS.RO