Larry Page va prelua conducerea Google

Ultima actualizare: 21-10-2012 19:12
Google

Cofondatorul Google revine la finele saptamanii viitoare, pe 4 aprilie, in pozitia de director general, si pare hotarat sa simplifice procesul decizional la varful companiei, sa reduca birocratia si sa consolideze solidaritatea dintre angajati.

Page a luat deja masuri pentru a reduce birocratia gigantului cu 24.000 de angajati si pentru a schimba comportamentul companiei, de o structura greoaie la start-up vioi, potrivit unui material Wall Street Journal (WSJ).

Google a anuntat in luna ianuarie ca CEO-ul Eric Schmidt (55 de ani) va fi inlocuit de Larry Page (38 de ani). Noul sef a cerut managerilor de productie si engineering sa descrie, in mesaje e-mail, proiectele la care lucreaza, cel mai probabil pentru a renunta la initiativele in care nu crede, au declarat pentru WSJ surse apropiate situatiei.

Printre programele care ar putea fi in pericol se numara Google Health, proiect care ar permite utilizatorilor sa stocheze, pe serverele Google, fise medicale si alte informatii legate de sanatate.

El a convins directorii executivi sa-si desfasoare o parte din activitate intr-o zona publica a sediului din Mountain View, California, pentru ca angajatii sa-i poata aborda direct.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO