Creatura diabolica in Argentina. Bate cu ura copii, batrane si biciclisti. VIDEO

Ultima actualizare: 05-04-2012 06:50
Efl violent

Orasul argentinian Suncho Corral este in stare de alerta dupa ce o creatura scunda, cu urechi mari si care poarta o palarie ascutita ii ataca si ii bate pe localnici.

Autoritatile cred ca micul monstru, care seamana cu un elf, este autorul a 12 atacuri violente asupra unor copii si femei batrane. Elful chiar a daramat oameni de pe biciclete si i-a lovit cu pumnii pana i-a lasat inconstienti.

Luna trecuta, un baiat de 14 ani a fost prima victima a monstrului. “Trecea printr-o zona neluminata din spatele unei scoli cand a fost lovit in spate de creatura cunoscuta sub numele de ‘The Dwarf’ (n.r. Piticul) sau ‘Shorty-Eared One’ (n.r. Cel mic si urecheat). In cele din urma a reusit sa scape din gearele lui”, a declarat o sursa care a dorit sa-si pastreze anonimatul.

Un biciclist a fost daramat de pe bicicleta si batut pana la inconstienta. “Nu vei mai trece pe aici”, i-ar fi spus creatura.

 

Nu este prima poveste de acest fel din Argentina. In 2008 The Sun prezenta povestea unui cartier argentinian terorizat de un… gnom.


 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO