Mesaje de dincolo. A postat pe blogul sau la o zi dupa ce a murit

Ultima actualizare: 26-10-2012 09:40
Derek Miller

"Am murit. Acesta va fi ultimul post pe care il voi scrie pe blogul meu. Dupa ce corpul meu in sfarsit va fi eliberat de chinurile aduse de cancer, sotia si prietenii mei va vor transmite un ultim cuvant din partea mea."

Asa isi incepe sfasietorul mesaj catre cei apropiati lui, Derek Miller, un cunoscut blogger din Canada.

"Daca m-at cunoscut in viata reala, probabil ati auzit stirea despre moartea mea dintr-o sursa, insa indiferent de modul in care ati aflat, considerati ceea ce va voi spune ca o confirmare a faptului ca nu mai sunt: m-am nascut pe 30 iunie 1969 in Vancouver, Canada, si am murit in Burnaby, pe 3 mai, 2011 la varsta de 41 de ani din cauza complicatiilor aduse de metastazele cancerului colorectal. Sfarsitul meu era un lucru la care ne asteptam cu totii, eu unul ma gandeam la el ca la o eliberare, si asteptam pacea de dupa moarte.

Cei din familia mea, cu toate ca stiau ca se va intampla, isi doreau sa mai raman printre ei. Insa moartea este o parte, nedreapta insa, a vietii. Nu am ajuns acum intr-un loc mai bun, sau intr-unul mai rau. Nu am ajuns in niciun loc, pentru ca Derek nu mai exista. Din momentul in care corpul meu a incetat sa mai functioneze, m-am transformat: dintr-un organism viu, intr-un cadavru - asemenea unei flori care nu a reusit sa supravietuiasca unei nopti geroase.

Nu mi-a fost frica de moarte -  de moment in sine, sau de ceea ce va veni dupa - ceea ce este nimic.

Insa toata viata mea mi-a fost frica de procesul care aduce moartea: de slabicini, oboseala, durere, de transformarea care ma face sa nu mai seman cu mine. Am fost norocos ca pana in ultima clipa am ramas in deplinatatea facultatilor mentale, iar cancerul nu mi-a mancat creierul.

Lumea este un loc minunat, maret, chiar. Intotdeauna mai este ceva de descoperit. Nu ma uit in urma cu regret si sper ca si familia mea sa gaseasca puterea sa faca la fel.

Ceea ce este adevarat este ca i-am iubit. Lauren si Marina (fetele lui Derek), cand veti creste mari si veti intelege ce s-a intamplat vreau sa stiti ca v-am iubit mult si ca am incercat sa fiu un tata bun pentru voi.

Aidrie (sotia lui Derek), tu ai fost cel mai bun prieten al meu, singura mea conexiune. Nu stiu ce deveneam unul fara celalalt, insa stiu ca lumea ar fi fost mai saraca fara dragostea noastra.

 Te iubesc din toata inima mea. Te iubesc, te iubesc, te iubesc, te iubesc, te iubesc."

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO