Cursurile de acasă încep azi, în Capitală. Unde le pot găsi online elevii şi preşcolarii


Ultimul update: Duminica 15 Martie 2020 11:06
Data publicarii: Duminica 15 Martie 2020 10:46
Categorie: Stiri Educatie
copii la calculator

Primarul municipiului Bucureşti, Gabriela Firea, a anunţat că, de duminică, de la ora 12.00, începe o serie de cursuri video în cadrul proiectului Şcoala Tv

Primele lecţii urmează să fie destinate preşcolarilor din grupa mare, iar de săptămâna viitoare elevii claselor primare vor putea urmări lecţii live, transmite News.ro.

Gabriela Firea a anunţat, duminică, pe pagina sa de Facebook, că Primăria Capitalei, prin Proedus, vine în sprijinul elevilor şi al părinţilor, oferind lecţii şi exerciţii practice, la Şcoala TV.

“Astăzi, de la ora 12.00, încep o serie de cursuri video în cadrul proiectului Şcoala Tv. Primele lecţii vor fi destinate preşcolarilor din grupa mare, care vor putea urmări o oră de matematică şi una de abilităţi practice. Lecţia va fi susţinută live, începând cu ora 12.00 pe platforma www.hubproedus.ro. De săptămâna viitoare şi elevii claselor primare vor putea urmări lecţii live, cu recapitulări, exerciţii practice şi informaţii din materia la zi”, a precizat Gabriela Firea.

Ea a menţionat că fiecare lecţie se va încheia cu teme pentru acasă pe care elevii le vor putea lucra împreună cu părinţii.

Primăria Capitalei, prin Proedus, lansează platforma de e-learning - www.hubproedus.ro, la care pot avea acces zeci de mii de elevi bucureşteni.

Platforma oferă peste 2.000 de ore de invăţare, din 10 domenii diferite, în mediul online:

• Limbi străine (Engleză, Franceză, Germană, Spaniolă şi Italiană)

• Management ( Managementul afacerilor, Management de proiect şi leadership)

• Dezvoltare personală (Public speaking, Invaţă să înveţi).

Fiecare domeniu cuprinde 10 şedinţe de curs. Participanţii pot accesa oricare dintre cursuri în funcţie de vârstă, nivel de pregătire şi preferinţă.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: News.ro

VIDEO PROTVPLUS.RO