Un rus era să rămână fără un braț după ce s-a apropiat de un urs


Ultimul update: Joi 24 August 2017 16:16
Data publicarii: Joi 17 August 2017 13:32
Categorie: Stiri Diverse
Rus atacat de urs

Un bărbat din Rusia a fost mușcat de braț de către un urs brun, după ce a încercat să-l hrănească.

Un vizitator s-a apropiat de gratiile cuștii unde animalul sălbatic era captiv. Chiar dacă intențiile omului erau bune, intenționa să hrănească animalul, usul înfometat l-a mușcat de braț.

Andrey Sakharovsky, în vârstă de 42 de ani, a decis să se apropie periculos de mult de cușca unde stătea captiv un urs. Rusul ținea în mână o pungă de plastic în interiorul căreia se afla mâncare, mai exact câteva cutii de lapte condensat cu care intenționa să hrănească ursul în vârstă de cinci ani, pe nume Masha.

Jurnaliștii de la Siberian Times susțin că victima se afla în stare de ebrietate atunci când a decis să hrănească ursul.

Se pare că în timp ce bărbatul se îndrepta spre cușca ursului pentru a-i da de mâncare, prietenii săi se amuzau într-o cafenea din zonă. Alertați de țipetele victimei, prietenii acestuia au reacționat și au cerut ajutorul autorităților.

Gestul imprudent l-a costat scump pe rus, care a fost mușcat de urs, foarte aproape de umăr. El a fost transportat la spital, iar familia sa își face griji pentru că bărbatul s-ar putea să nu-și mai poată folosi brațul.

Poliția a deschis o anchetă în acest caz.

Sursa: Siberian Times

VIDEO PROTVPLUS.RO