Şi-a salvat familia din colții unui lup feroce. "Era acoperit de sânge"


Ultimul update: Marti 20 August 2019 17:36
Data publicarii: Marti 20 August 2019 16:23
Categorie: Stiri Diverse
Un barbat și-a salvat familia din colții unui lup care intrase peste ei în cort

Un tată din Canada a devenit erou după ce și-a salvat familia din colții unui lup, care îi atacase în timp ce se aflau la camping.

Matt Rispoli se afla împreună cu familia sa în Parcul Național Banff, din provincia canadiană Alberta, când un lup a rupt cortul în care se odihneau și i-a atacat.

Soția sa, Elisa, a povestit totul pe Facebook într-o postare care a devenit virală. „A fost ca ceva dintr-un film de groază. Matt s-a aruncat în fața mea și a băieților și s-a luptat cu lupul".

„Țipam după ajutor în timp ce el se lupta și încerca să ne salveze, pentru ceea ce a părut o eternitate (dar cred că a fost undeva între 1-3 minute)", a scris ea pe Facebook.

"Lupul a început să-l tragă pe Matt, în timp ce eu îl țineam de picioare, încercând să-l aduc înapoi. Nu cred că voi putea vreodată să descriu teroarea princ are am trecut", a adăugat ea.

Dar Matt nu a fost singurul tată demn de o medalie. Russ Fee, care se afla la rândul său cu familia într-un cort din apropiere, le-a sărit ajutor după ce i-a auzit urlând după ajutor.

Referindu-se la el ca un „înger păzitor”, Elisa a explicat în postarea ei cum Russ a dat peste cap și “a lovit lupul” până când acesta i-a dat drumul lui Matt.

 

 

 

„Au trebuit să continue arunce cu pietre uriașe spre lup, în timp am fugit cât de repede am putut spre mașina lui Russ pentru a ne adăpăsti”, a spus ea.

Russ, a povestit în presa locală că atunci când a ajuns în locul în care campa familia Rispoli a văzut cortul lor complet devastat, iar lupul încerca să îl tragă pe Matt afară. Acesta spune că a alergat spre animal și l-a lovit cât a putut de tare.

„A fost suficient de uimit încât să-I dea dumul. Matt s-a ridicat imediat, iar jumate din corpul său era acoperit de sânge,” a povestit Russ pentru Calgary Eyeopener.

Matt este acum în stare bună după ce a fost transportat la un spital din apropiere, unde medicii i-au tratat rănile.

În urma atacului, Rampart Creek Campground a fost închis temporar, a declarat un purtător de cuvânt al Parks Canada.
Aceasta s-a redeschis luni în urma unei anchete a incidentului, după ce lupul care a atacat familia Rispoli de atunci a fost găsit și ucis „pentru a asigura siguranța publică”, a afirmat purtătorul de cuvânt Lesley Matheson.

"Testele veterinare au confirmat că lupul era într-o stare proastă și probabil că se apropia de sfârșitul vieții sale. Starea lupului a fost probabil un factor care a contribuit la comportamentul său neobișnuit și rămâne un incident foarte rar", a declarat ea.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

FULLSCREEN
Şi-a salvat familia din colții unui lup feroce. "Era acoperit de sânge"
  • /

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO