Un adolescent britanic și-a rupt esofagul după ce mâncat un sandwish


Ultimul update: Vineri 26 Ianuarie 2018 17:50
Data publicarii: Joi 18 Ianuarie 2018 09:48
Categorie: Stiri Diverse
sandwich

Un adolescent trăiește un coșmar după ce a mâncat un sandwich cu șuncă și brânză, ceea ce i-a provocat o ruptură a esofagului.

Alec Hebblethwaite, în vârstă de 14 ani, a petrecut 106 zile în spital și a fost diagnosticat cu o boală cronică a sistemului imunitar , scrie Metro.

Kasey Hunter, în vârstă de 35 de ani, a fost prima care a remarcat că fiul său nu se simte bine. Disperată, femeia și-a dus copilul la medic, iar aceștia i-au spus că are esofagul zgâriat și că pe viitor trebuie să consume doar alimente moi, însă băiatul nu a ascultat sfatul medicilor și înaintea unui antrenament a mâncat un sandwich cu șuncă și brânză.

Băiatul a fost dus de urgență la spital, iar medicii au descoperit că adolescentul și-a rupt esofagul.

În luna noiembrie, după șase luni de la primul consult, medicii au descoperit că acesta suferă de o boală cronică a sistemului imunitar

Doctorii i-au recomandat adolescentului să mânânce doar alimente moi și să evite consumul de pâine, întrucât în orice moment există șansa ca starea sa să se agraveze.

„Dacă așteptam mai mult de 12 ore până să-l ducem la spital, atunci ar fi murit. Acuza dureri mari în zona pieptului, iar doctorii au început să-l examineze. Medicii au spus că nu au văzut niciodată un asemenea caz. Este înfricoșător”, a declarat mama acestuia.

Alec urmează un tratament acasă și trebuie să se ducă periodic la doctor pentru a fi consultat.

Sursa: Metro

VIDEO PROTVPLUS.RO