The Indepedent: Angajații McDonald's au dezvăluit care sunt produsele pe care nu ar trebui să le comandați

28-10-2017 14:15

McDonald's

Angajații McDonald's au dezvăluit care sunt produsele pe care nu ar trebui să le comandați în acest restaurant de tip fast-food, explicând și care sunt motivele.

Potrivit The Independent, într-o discuție care a avut loc pe Reddit, unde lucrătorii de la McDonald's au fost întrebați care sunt produsele pe care lumea nu ar trebui să le comande, acești au spus că ar trebui evitat ... Filet-O-Fish.

”Când sunteți la McDonald's spuneți că vreți să vi se prepare un Filet-O-Fish”, a spus un angajat al acestui lanț de restaurante, adăugând faptul că deși comanda va dura cu 5 minute mai mult să fie pregătită, așteptarea ”va merita, în comparație cu filet-ul care a fost încălzit mai multe ore”.

Iar un fost angajat al McDonald's a întărit acest sfat: ”Pot să vă promit că acel filet sau pește nu este proaspăt sub nicio formă a imaginației”.

 

The pollock in our Filet-O-Fish is sustainably sourced and certified by @MSCintheUSA. Oh yeah, it’s also delicious.

A post shared by McDonald's (@mcdonalds) on

O altă persoană a întrebat dacă cei de la McDonald's ar pregăti cu adevărat un produs care să fie proaspăt, iar un angajat a întărit faptul că ei sunt obligați să facă acest lucru.

Atâta timp cât tu ești dispus să aștepți, noi trebuie să facem acest lucru. La fel se întâmplă și cu cartofii prăjiți fără sare!” - a spus acesta.

The Independent a contactat și conducerea McDonald's pentru a exprima un punct de vedere, care, deocamdată, nu a venit.

Sursa: The Independent


VIDEO PROTVPLUS.RO